Чергові подробиці про майбутні флагмани Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro

Сьогодні керівник бренду Redmi і за сумісництвом глава китайського відділення Xiaomi Лу Вейбінг (Lu Weibing) опублікував з ще офіційно не представленого флагмана Xiaomi 13 новий пост у китайській соцмережі Weibo, а також скромно заявив, що «смартфони лінійки Xiaomi 13 вийшли настільки потужними. конфігурація може налякати користувачів».

Подібні повідомлення публікуються топ-менеджерами з метою залучення максимальної уваги до майбутніх новинок виробника, а враховуючи маркетингові ходи Xiaomi у минулі роки, можна практично з упевненістю сказати, що презентація апаратів Xiaomi 13 та Xiaomi 13 Pro відбудеться у найближчі тиждень-два.

До речі, на цьому ж заході очікується анонс нової версії фірмової оболонки MIUI 14, а зі списком смартфонів, для яких тестуються прошивки з новітньої MIUI 14, можна ознайомитися в цьому матеріалі .

У технічному плані флагманським моделям Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro обіцяють новітню топову платформу Snapdragon 8 Gen 2 від американського чіпмейкера Qualcomm, а також AMOLED-дисплеї покоління Samsung E6 з 2К-роздільною здатністю і адаптивною частотою онов2.

При цьому діагональ екрану базового Xiaomi 13 складе 6,36 дюйми, а у Xiaomi 13 Pro вона буде більше – 6,7 дюйми або навіть вище. Також слід зазначити, що Xiaomi 13 оснастять плоским дисплеєм, тоді як у Xiaomi 13 Pro він буде вигнутим з боків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.