Дата виходу MIUI 14, список смартфонів які оновлять та інформація про глобальну версію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестування завершено і компанія Xiaomi офіційно анонсує презентацію нової MIUI 14. У цій статті я зібрав всю інформацію щодо оновлення та смартфонів, які його отримають.

Логотип та особливості версії

Джин Фан (директор з продуктів Xiaomi і один з генеральних менеджерів MIUI) опублікував пост, в якому окрім слів про те, як довго розробники працювали над новою версією, яка звичайно ж стала кращою, легшою, швидше, був також показаний логотип.

Він став більш мінімалістичним, обтічний, з великою часткою прозорості і зважаючи на все ці елементи дизайну можна буде побачити в самій MIUI 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується особливостей, то один із розробників дав зрозуміти, що цього разу Xiaomi планує додавати деякі нові можливості та налаштування вже після офіційного релізу.

Це не новий прийом у світі смартфонів, багато виробників (Google, Apple) роблять саме так, адже випускати “сирі” прошивки і втрачати репутацію ніхто не хоче, здається, цей підхід нарешті дійшов і до керівництва Xiaomi.

Список смартфонів, які оновлять

В одній із минулих статей я публікував списки моделей, які отримають оновлення до Android 13, а сьогодні перерахую назви всіх смартфонів, чиї власники побачать на екранах своїх гаджетів нову MIUI.

Але варто зауважити, що адаптація MIUI 14 і Android 12 займе більше часу, ніж очікувалося, тому частини перерахованих смартфонів доведеться чекати оновлення близько року (особливо в регіонах RU, ID і TR).

Дата виходу та інформація про глобальну версію

1 грудня відбудеться конференція MIUI, на якій і буде представлена ​​нова версія, проте до цього моменту користувачі зможуть побачити MIUI 14 завдяки ранньому тестовому оновленню для флагманської лінійки смартфонів.

Я зроблю докладний огляд китайської MIUI 14, як тільки зберу всю потрібну інформацію. Що стосується глобальної версії, то Xiaomi планує прискорити процес її виходу та оновлення.

Про це на початку року говорив глава компанії, а вчора підтвердив один із розробників, тому якщо у тестуванні не буде виявлено серйозних помилок, смартфони рівня Redmi Note 10 Pro отримають глобальну версію до початку літа.

Заради інтересу, напишіть у коментарях скільки часу знадобилося Xiaomi, щоб ваш смартфон отримав MIUI 13 (вийшла 26 січня 2022 року). Порівняємо з новою версією через час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.