Перші подробиці про смартфон Samsung Galaxy A54

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давно ми не говорили про смартфони Samsung. Компанія, мабуть, готує нові анонси після Нового року, але вже зараз в Мережі починають з’являтися відомості про майбутні смартфони компанії.

Зрозуміло, що першим спадає на думку – це флагман Samsung Galaxy S23. Відомо, що він отримає єдину модифікацію на базі чіпсету Snapdragon, а в іншому практично не відрізнятиметься від попередника.

Зовнішній вигляд новинки

У цій статті я хотів би поговорити про новий смартфон популярної А – серії під назвою Galaxy A54. Днями у Мережі з’явилися повноцінні фотографії пристрою, якими ми можемо оцінити зовнішній вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На передній панелі ми бачимо майже безрамковий дисплей із невеликою виїмкою для фронтальної камери. Торці округлені, як і форма корпусу. Ззаду встановлено плоске скло та три окремі сенсори основної камери плюс спалах. Розташування елементів не зовсім типове: на правій грані кнопка включення, а лоток для цього – карт і картки пам’яті на верхній грані.

Дизайн отримав округлені риси

Діагональ AMOLED – дисплея становить 6,4 дюйми з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Роздільна здатність основної камери пристрою становить 50 Мпікс. Місткість акумулятора новинки складе 5100 мАг. Інсайдери стверджують, що більш докладні специфікації пристрою стануть відомими протягом кількох тижнів.

У будь-якому випадку ми стежитимемо за новинами і обов’язково розповімо про все найцікавіше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.