Названо 10 способів прискорити повсякденні завдання iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сучасні смартфони є не просто засобом зв’язку з близькими людьми; це справжні мультикомп’ютери, які вирішують різні завдання — як робочі, так і особисті.

Щоб прискорити ці процеси, щороку Apple встановлює в iPhone все швидше процесори, а також вбудовує в iOS дрібні корисні фішки. З ними ви можете робити все набагато швидше та зручніше.

  • Під час набору тексту замість того, щоб міняти панель введення і потім натискати цифри, просто затримайте палець на кнопці «123», і, не відпускаючи, відразу переведіть його на потрібну цифру. Символ з’явиться в тексті, а клавіатура автоматично повернеться до режиму набору літер.
  • Щоб виправити помилку, використовуйте вбудований клавіатуру трекпад. Затримайте палець на кнопці «Пробіл», а потім переміщуйте курсор віртуальним трекпадом. Це швидше, ніж потрапляти пальцем у потрібне місце.

  • Швидко потрапити нагору в будь-якому списку або на веб-сторінці можна, торкнувшись годинника у верхньому лівому кутку.
  • Якщо ви неправильно набрали число в калькуляторі, необов’язково робити скидання і починати по-новому — просто проведіть по числу пальцем ліворуч, і остання набрана цифра видаляється.
  • Щоб швидко відрегулювати гучність, натисніть клавішу гучності, після чого торкніться віртуальної шкали і потягніть її вгору або вниз, щоб швидше тикати кнопку.

  • Якщо утримувати кнопку назад у браузері, «Налаштуваннях» та інших місцях системи, можна одним рухом переміститися на кілька кроків просто перемістіть палець на потрібний пункт меню, не відпускаючи палець.
  • З центру керування можна швидко встановити таймер. Для цього утримуйте його іконку, а потім, не відриваючи пальця від екрана, проведіть їм за шкалою – так ви одразу оберете потрібний час. Потім натисніть “Старт”.
  • Встановіть дію, яку ви часто робите, на подвійне постукування по задній кришці iPhone. Для цього відкрийте «Параметри» → «Доступність» → «Дотик» → «Торкнення задньої панелі» та виберіть потрібну дію.
  • Використовуйте довге натискання на значок програми, щоб перейти відразу в потрібний розділ. Наприклад, утримуючи «Налаштування», можна відразу потрапити до Wi-Fi або «Акумулятора».
  • Використовуйте Siri. Голосовий помічник від Apple не надто розумний, але встановлювати нагадування чи будильник вміє чудово.

Чи знаєте ви інші способи прискорити звичні процеси на iPhone? Розкажіть про них у коментарях, ми додамо до тексту. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.