Смартфони

Лінійки смартфонів, які краще не купувати

Share

Перед тим, як почати, я відразу скажу, що це лише моя думка і я не закликаю нікого думати так само. А ще я не кажу, що всі смартфони з цих лінійок шлак і взагалі їх не можна купувати, зовсім ні, просто я придивився б до інших лінійок. Але якщо вам можливо не дозволяють фінанси, то не думаю, що ці смартфони вас справді сильно розчарують. Приємного читання)

Xiaomi – Redmi

Не думав, що колись у подібному світлі виставлятиму лінійку смартфонів Redmi. Для мене кілька років тому вона була однією з найулюбленіших у бюджетному сегменті так точно. Залізо було потужне, ціни низькі, робота стабільна все, що потрібно для рядового користувача було в смартфонах Redmi, зараз, на жаль, ситуація докорінно змінилася.

Довелося деякий час користуватися останніми смартфонами Redmi і це навіть близько не порівняти з тим, що було раніше. Залізо, як і раніше, придатне тільки ось ціни на нього зросли рази в півтора мінімум і це вже псує картину, але ця лише мала частина проблеми. Вони жахливо клали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мене за два дні користування були випадки, як подвоювалися іконки заряду батареї та Wi-Fi і коли я завантажував нові програми, вони почали накладатися поверх старих. Допомогло лише перезавантаження. Зауважу, що це було на різних пристроях. Потрібно було робити скрини для доказів, але я прогадав із цим, наступного разу будуть). Зараз у тій же ціновій категорії знаходяться POCO, там справи кращі.

Huawei – Y

Це теж бюджетна лінійка компанії Huawei, як і всі лінійки в даному списку. Тут теж справи не найкраще і перша їх проблема це ціни. Вони дуже завищені по відношенню до реальних можливостей смартфона.

Так, на папері він просто звір, а на ділі виходить таке собі. Камери відверто слабкі, особливо відео, процесори часто гріються від чого і зарядку аксесуар у наслідки тримає не так довго. Лаги теж є, куди ж без них.

І останнє так це підтримка, вона тут досить мізерна за часом. Безперечно є винятки, але в більшості випадків моделі лінійки, що виходять під егідою Y, виявляються не особливо вдалими.

realme – C

Я довго думав включати цю лінійку в список чи ні, але під кінець таки вирішив додати. Але з великим застереженням, пристрої виходять під цією лінійкою точно не погані, проте, не купував би я через те, що при мінімальній переплаті компанія Realme пропонує набагато цікавіші моделі.

Так само лінійка “i” на мій погляд значно перевершує лінійку “C”. Але якщо за ціною все-таки вам інші лінійки закриті, то придбати аксесуар від лінійки “C” помилкою не стане. Просто, як на мене в даному випадку переплата = економія в довгостроковому періоді, а не просто марнування грошей. Але тут уже, як то кажуть, вирішувати вам. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

View Comments

  • Все вірно, китайське барахло, я б ще відніс сюди всякі дешеві самсунги, які зараз штампує Китай, хочете відчути якість цього бренду, купуйте S серію

    • Купив 2 місяці тому. S22. За 800 євро. До цього пару років був s8. Все добре, тільки один величезний недолік. Батарея на 3700Ам тримає лише 4-5 годин,якщо граєш відеоігри. Якщо надумаєте брати цю модель,беріть краще s22+, там хоч на 4500Ам, може вистачить на цілий день.

  • А толку... Купуйте ios за 2000$ і тіштеся ним, поки не заглючить чи не проє**те з різних причин. Годинник за 10$ і за 100000$ показує один і той же час

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024