Лінійки смартфонів, які краще не купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед тим, як почати, я відразу скажу, що це лише моя думка і я не закликаю нікого думати так само. А ще я не кажу, що всі смартфони з цих лінійок шлак і взагалі їх не можна купувати, зовсім ні, просто я придивився б до інших лінійок. Але якщо вам можливо не дозволяють фінанси, то не думаю, що ці смартфони вас справді сильно розчарують. Приємного читання)

Xiaomi – Redmi

Не думав, що колись у подібному світлі виставлятиму лінійку смартфонів Redmi. Для мене кілька років тому вона була однією з найулюбленіших у бюджетному сегменті так точно. Залізо було потужне, ціни низькі, робота стабільна все, що потрібно для рядового користувача було в смартфонах Redmi, зараз, на жаль, ситуація докорінно змінилася.

Довелося деякий час користуватися останніми смартфонами Redmi і це навіть близько не порівняти з тим, що було раніше. Залізо, як і раніше, придатне тільки ось ціни на нього зросли рази в півтора мінімум і це вже псує картину, але ця лише мала частина проблеми. Вони жахливо клали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мене за два дні користування були випадки, як подвоювалися іконки заряду батареї та Wi-Fi і коли я завантажував нові програми, вони почали накладатися поверх старих. Допомогло лише перезавантаження. Зауважу, що це було на різних пристроях. Потрібно було робити скрини для доказів, але я прогадав із цим, наступного разу будуть). Зараз у тій же ціновій категорії знаходяться POCO, там справи кращі.

Huawei – Y

Це теж бюджетна лінійка компанії Huawei, як і всі лінійки в даному списку. Тут теж справи не найкраще і перша їх проблема це ціни. Вони дуже завищені по відношенню до реальних можливостей смартфона.

Так, на папері він просто звір, а на ділі виходить таке собі. Камери відверто слабкі, особливо відео, процесори часто гріються від чого і зарядку аксесуар у наслідки тримає не так довго. Лаги теж є, куди ж без них.

І останнє так це підтримка, вона тут досить мізерна за часом. Безперечно є винятки, але в більшості випадків моделі лінійки, що виходять під егідою Y, виявляються не особливо вдалими.

realme – C

Я довго думав включати цю лінійку в список чи ні, але під кінець таки вирішив додати. Але з великим застереженням, пристрої виходять під цією лінійкою точно не погані, проте, не купував би я через те, що при мінімальній переплаті компанія Realme пропонує набагато цікавіші моделі.

Так само лінійка “i” на мій погляд значно перевершує лінійку “C”. Але якщо за ціною все-таки вам інші лінійки закриті, то придбати аксесуар від лінійки “C” помилкою не стане. Просто, як на мене в даному випадку переплата = економія в довгостроковому періоді, а не просто марнування грошей. Але тут уже, як то кажуть, вирішувати вам. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.