Названо 6 недорогих телефонів, які найвигідніше купити на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви стомилися від свого старого смартфона? Хочете змінити його, але не знаєте на що? Занадто великий вибір і очі просто розбігаються, а гаманець здивовано охає? Це нормальна ситуація. Можливо, ви вже склали шорт-лист із моделей, які хочете купити. Можливо, ми навіть назвемо деякі з них. Але якщо ні, то у вас буде додатковий привід подумати. Тим паче, що всі наведені нижче телефони можна придбати на AliExpress за ціною на 20-50% нижче, ніж у магазинах. Розкид цін ми зробили великий, а значить у вас буде з чого вибрати

Який телефон купити на Аліекспрес

Перед тим, як почати, додам тільки те, що ми відсортували телефони по порядку зростання ціни. Оскільки вона постійно змінюється, подивитися її можна, перейшовши за посиланням під кожною моделлю. Та й ми не стали сюди включати флагмани. Про них ми поговоримо окремо. Та й уже зробили це у статті про конкурентів Google Pixel.

realme C33 – недорогий, але функціональний

Почнемо з Realme C33, який на папері є найдешевшим смартфоном у цьому списку, але найпотужнішим серед недорогих. Realme C33 оснащений процесором Unisoc Tiger T612 разом із 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної пам’яті. Ця апаратна комбінація здатна набрати більше 220K балів у тесті AnTuTu.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme C33 оснащений 6,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю HD+ та 5 Мп селфі-камерою, розташованою у верхньому вирізі. Тим часом, для задніх камер є 50 Мп основний сенсор у поєднанні із 2 Мп датчиком глибини.

Нарешті, у телефоні Realme встановлена ​​велика батарея ємністю 5000 мАг і є 3,5-мм аудіороз’єм.

Купити realme C33

Redmi 10 2022 NFC – новий Редмі

Повертаючись до більш масового бренду Redmi, ми маємо старий, але незамінний у будь-якому подібному порівнянні Redmi 10 NFC. Смартфон працює на процесорі MediaTek Helio G88 та оснащений пам’яттю 4/64 ГБ. Крім цього, він отримав 6,5-дюймовий IPS-дисплеєм з більш високою роздільною здатністю FullHD+ та отвором для 8 Мп селфі-камери.

Смартфон має чотири камери, включаючи основний датчик на 50 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп, портретний датчик на 2 Мп і макрокамеру на 2 Мп.

Нарешті, телефон Redmi оснащений великою батареєю ємністю 5020 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт. Роз’єм для навушників також на місці, як і ІЧ-порт. А ще тут є NFC.

Купити Redmi 10 2022 NFC

Redmi A1 – дешевий, але хороший телефон

Якщо ви хочете витратити на телефон не більше 5 тисяч гривень, то час придивитися до Redmi A1 – це те, що вам потрібно. Смартфон оснащений пристойним процесором MediaTek Helio A22 разом із 2 ГБ ОЗП та 32 ГБ вбудованої пам’яті (з можливістю розширення).

Телефон отримав 6,52-дюймовий HD+ дисплей з вирізом вгорі для 5 Мп селфі-камери. У той час, як задні камери включають основну 8 Мп в парі з датчиком глибини 0,3 Мп.

Нарешті, Redmi A1 має велику батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою зарядки 10 Вт і 3,5-мм аудіороз’ємом.

Купити Redmi A1

VIVO T2x – рідкісний телефон

Vivo T2X в основному є доступним ігровим телефоном, якщо ми подивимося на продуктивність, частоту оновлення екрану та ємність акумулятора. Якщо говорити докладно, пристрій працює на чіпсеті MediaTek Dimensity 1300 разом з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Що стосується дисплея, у нас велика 6,58-дюймова панель з роздільною здатністю Full HD+ та колосальною частотою оновлення 144 Гц. Тим часом, що стосується автономності, ми отримуємо масивну батарею ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 44 Вт.

Vivo T2X також може робити чудові фотографії завдяки своїй 50 Мп основній камері в парі з 2 Мп сенсором глибини. Тим часом для селфі ми отримуємо 16 Мп фронтальну камеру. NFC також є.

Придбати VIVO T2x

Poco M5S – Поко з Аліекспрес

Приблизно у цій же ціновій категорії можна знайти POCO M5S. Телефон оснащений непоганим чіпсетом MediaTek Helio G95 разом із 6 ГБ пам’яті та 128 ГБ вбудованої постійної пам’яті. У нього 6,43-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ та отвором у верхньому лівому кутку для 13-мегапіксельної селфі-камери.

Всі ці телефони та інші гаджети можна купити на AliExpress. Щоб нічого не пропускати, підписуйтесь на Telegram-канал “Скриня Алі-Баби”.

Тим часом, ззаду знаходиться основна камера на 64 Мп у поєднанні з ультраширококутним об’єктивом на 8 Мп, макрооб’єктивом на 2 Мп та датчиком глибини на 2 Мп. А ще він отримав акумулятор ємністю 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки 33 Вт. NFC, 3,5-мм аудіороз’єм та інфрачервоний випромінювач теж на місці.

Купити Poco M5S

Realme GT Neo 2T – потужний телефон для ігор

А ще ми маємо відмінний продуктивний пристрій під назвою Realme GT Neo 2T. У телефоні встановлений потужний чіпсет MediaTek Dimensity 1200. Процесор поєднується з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті. Смартфон також оснащений високоякісним 6,43-дюймовим AMOLED-екраном із роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 360 Гц.

Що стосується камер, то Realme GT Neo 2T отримав 64 Мп основний сенсор у поєднанні з 8 Мп надширококутним об’єктивом та 2 Мп об’єктивом для макрозйомки. За селфі відповідає 16 Мп датчик на передній панелі.

Нарешті телефон Realme оснащений батареєю ємністю 4500 мАг. Це трохи менше, ніж у моделей, які наведені вище, зате має підтримку швидкої зарядки 65 Вт. Серед інших функцій так само, як і в інших моделях сьогоднішньої добірки є NFC та 3,5-мм аудіороз’єм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.