Смартфони

Чому вам краще купити інший смартфон замість Samsung Galaxy A53

Share
Час читання: 2 хв.

Один з головних мінусів Samsung Galaxy A53 – це дисплей. Від нього швидко втомлюються очі. Але це далеко ще не все.

Насамперед, Samsung Galaxy A53 відрізняється яскравим дисплеєм. Але при цьому смартфон не має функції усунення мерехтіння. Тому очі від ШИМа у вас будуть втомлюватися дуже швидко.

Інший мінус Galaxy A53 – це великі рамки в порівнянні зі смартфонами інших брендів. До того ж в руках через оновлений дизайн Samsung тримати не дуже зручно.

Розчаруванням став блок камер. Він зовсім не змінився порівняно з торішнім А52. Так, оброблятися фотографії стали краще за рахунок нового процесора Exynos 1280, але, наприклад, Google-камеру вже поставити не можна буде, як на А52, де Snapdragon. Порівняно з конкурентами тієї ж цінової категорії (MediaTek 920 на Realme 9 Pro+ та Snapdragon 870 на Poco F4) у AnTuTu А53 з Exynos 1280 набирає найменше балів (див. нижче).

Слабкість процесора Galaxy A53 проявляється, наприклад, у тому, що він робить нічні знімки досить довго. Та й вібромотор встановлений на цьому смартфоні бюджетний.

У комплекті з Galaxy A53 не йде блок живлення. Більше того, від «нерідної» зарядки апарат заряджатиметься повністю більше 2 годин.

Для того, щоб скачати теми для Samsung або використовувати крокомір, доведеться завести обліковий запис. І це дуже проблемно.

Також Samsung Galaxy A53 не підтримує бездротову зарядку, він не має роз’єму для навушників. Та й загалом він дуже нагадує А52.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • На мій погляд ШИМ це не що інше, як видумка конкурентів, користуюсь AMOLED дисплеями з "ШИМом" років 6 і можу сказати від себе з впевненістю, від нього набагато менше замучуються очі ніж від TFT без шиму, так як по ідеї органічні діоди не випромінюють в очі ультрафіолетове світло, так, можливо в якихось дорогих IPS дисплеях як у айфонах ця проблема максимально наскільки можна усунута але дешеві оці різні китайські телефони просто "виїдають" очі в порівнянні з ШИМом, особисто моя думка

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    У Counter Strike 2 з’явилися брелоки для зброї і новий кейс

    Counter-Strike 2 випустила оновлення The Armory, яке привнесло довгоочікуване нововведення - брелоки для зброї. Тепер…

    03.10.2024

    З Windows 11 було видалено текстовий редактор WordPad

    З операційної системи Windows 11 було видалено текстовий редактор WordPad. Причиною цього рішення стало старіння…

    03.10.2024

    Білл Гейтс побоюється, що ШІ може використовуватися хакерами та біотерористами

    Білл Гейтс поділився своїми побоюваннями щодо штучного інтелекту (ШІ). У своєму інтерв'ю виданню «Хабр» він…

    03.10.2024

    NVIDIA випустила суперника для GPT-4 у сфері штучного інтелекту

    Компанія NVIDIA розповіла про свою нову мультимодальну модель на 72 млрд параметрів, яка може працювати…

    03.10.2024

    Pixel Buds Pro 2 можуть додати функцію Auracast для спільного прослуховування аудіо

    Сьогодні з'явилася інформація про те, що в майбутньому оновленні для Pixel Buds Pro 2 може…

    03.10.2024

    Microsoft оголосила, що Edge скоро стане дуже швидким браузером

    Компанія підтвердила, що впроваджує в налаштування Edge архітектуру WebUI 2.0, що має призвести до значного…

    03.10.2024