Чому вам краще купити інший смартфон замість Samsung Galaxy A53

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Один з головних мінусів Samsung Galaxy A53 – це дисплей. Від нього швидко втомлюються очі. Але це далеко ще не все.

Реклама

Насамперед, Samsung Galaxy A53 відрізняється яскравим дисплеєм. Але при цьому смартфон не має функції усунення мерехтіння. Тому очі від ШИМа у вас будуть втомлюватися дуже швидко.

Інший мінус Galaxy A53 – це великі рамки в порівнянні зі смартфонами інших брендів. До того ж в руках через оновлений дизайн Samsung тримати не дуже зручно.

Розчаруванням став блок камер. Він зовсім не змінився порівняно з торішнім А52. Так, оброблятися фотографії стали краще за рахунок нового процесора Exynos 1280, але, наприклад, Google-камеру вже поставити не можна буде, як на А52, де Snapdragon. Порівняно з конкурентами тієї ж цінової категорії (MediaTek 920 на Realme 9 Pro+ та Snapdragon 870 на Poco F4) у AnTuTu А53 з Exynos 1280 набирає найменше балів (див. нижче).

Слабкість процесора Galaxy A53 проявляється, наприклад, у тому, що він робить нічні знімки досить довго. Та й вібромотор встановлений на цьому смартфоні бюджетний.

У комплекті з Galaxy A53 не йде блок живлення. Більше того, від «нерідної» зарядки апарат заряджатиметься повністю більше 2 годин.

Для того, щоб скачати теми для Samsung або використовувати крокомір, доведеться завести обліковий запис. І це дуже проблемно.

Також Samsung Galaxy A53 не підтримує бездротову зарядку, він не має роз’єму для навушників. Та й загалом він дуже нагадує А52.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ