Топ-5 бюджетних смартфонів, які можна подарувати дитині

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Для нього важливо, щоб:

Реклама
  • пристрій було зручно тримати у руці;
  • сподобався дизайн (колір та зовнішній вигляд);
  • скачувалися ігри та інші додатки;
  • була стерпна камера;
  • довго працював.

А що важливо батькам? Щоб дитина завжди була на зв’язку, а її гаджет коштував недорого (не шкода у разі втрати або пошкоджень).

Бюджетні телефони до 7 тисяч гривень.

Itel Vision 2S

У смартфона яскраві кольори корпусу та оригінальна текстурована поверхня. Телефон, звичайно, слабенький, для геймерів не підходить. Але завдяки полегшеній версії Android 11 Go Edition він не гальмує, для його цінової категорії має хорошу продуктивність. Екран IPS, роздільна здатність 720х1600 пікселів. Об’єм вбудованої пам’яті 32 Гб, є місце для Micro SD. Акумулятора вистачить на кілька днів роботи без заряджання. Фронтальна та основна камери 5 та 8 МП. Є навіть технологія NFC передачі даних, рідкість для недорогих пристроїв. В основному використовується для оплати покупок, що зараз не є дуже актуальним.

Tecno Spark 8C

Цей пристрій потужніший, на ньому піде багато ігор. Екран IPS 720х1612 пікселів. Частота оновлення 90 Гц означає плавний перехід між картинками, непомітний оку. Акумулятор 5000 мАг для тривалої автономної роботи (заряджання раз на два дні). Існує NFC-модуль. Камера 13 МП з функціями HDR, розмиття фону та панорамна зйомка. 4Гб оперативної пам’яті та 64 вбудованої можна розширити, вставивши додаткову SD карту.

Xiaomi Redmi 9C

Дитину порадують яскраві кольори корпусу смартфона. Батареї на 5000 мАг вистачає на дві доби використання. IPS-дисплей з роздільною здатністю 1600х720 пікселів. На задній частині гаджета аж 3 камери (13, 2 та 2 Мп основна, макро та ефект розмиття фону). Поруч сканер відбиток пальців. Існує слот для додаткової пам’яті до 256 Гб. Своя розрахована на 64 Гб. Знову ж таки, є NFC.

Vivo Y31

Представлений у кількох кольорах. IPS-дисплей з роздільною здатністю 2408х1080 пікселів, батарея на 5000 мАг (як ви зрозуміли, такої ємності вистачає на 2 дні). Є NFC-чіп та сканер відбитка пальців. Фронтальна камера 8 Мп, 3 задні: основна 48 Мп, 2 Мп макрозйомка, 2 Мп боке (розмиття). Об’єм пам’яті 128 Гб можна розширити до 1 Тб за допомогою Micro SD. 8-ядерний процесор підійде для невибагливих ігор.

Samsung Galaxy A12

Найдорожчий у нашій добірці телефон. Має квадрокамера на задній стороні: основна 48 Мп, надширококутна 5 Мп, макрозйомка 2 Мп, камери глибини 2 Мп. Передня камера для надсилання селфі з уроків 8 Мп. На додаток до того, що є у попереднього Vivo Y31, у Самсунга – швидка зарядка (20% за 30 хвилин), а ось дисплей 720х1600 пікселів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ