Apple змінила умови ремонту iPhone. Тепер простіше відремонтувати в підвалі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple внесла зміни до умов гарантійного обслуговування iPhone 14. Про це пише MacRumors.

Раніше дефектний iPhone, який покупець приніс на ремонт за гарантією, здебільшого просто змінювали на абсолютно новий пристрій, а старий смартфон Apple забирала собі. Такі умови були вкрай привабливими для тих, хто вже скористався девайсом якийсь час — завдяки поломці людина могла отримати новий iPhone. Але тепер усе змінилося.

Згідно з джерелом, Apple розіслала службові записки у фірмові магазини та авторизовані сервісні центри. Там повідомляється, що починаючи з лінійки iPhone 14 слід ремонтувати смартфони, а не замінювати їх на нові. Швидше за все, зміни в політиці обслуговування пов’язані з тим, що iPhone 14 оснащується задньою кришкою, що знімається (раніше вона була приклеєна), а значить смартфон більше не вважається «нерозбірним». Нові пристрої можна легко відкрити як з боку дисплея, так і з задньої сторони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи порівняно високу вартість авторизованого ремонту та відсутність шансів отримати новий iPhone замість свого, для росіян стало ще менш вигідно обслуговувати девайси офіційно. Набагато швидше і дешевше буде полагодити iPhone 14 в сторонньому сервісі – там теж за бажанням клієнта використовують оригінальні запчастини, зняті з інших смартфонів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.