Xiaomi Redmi 5 тимчасово розпродають за найнижчою ціною в історії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Хоч уже й наближається друга половина першого місяця весни, березня, але смартфон Xiaomi Redmi 5 до сих пір так і не дістався до полиць офіційних українських магазинів. В цілому, цього слід було очікувати, тому як китайська корпорація ніколи не поспішала запускати в продаж на україннському ринку свої фірмові мобільні пристрої. На щастя, прямо зараз у всіх жителів України і інших країн світу є можливість купити Redmi 5 за найнижчою ціною в історії.

Реклама

В рамках тимчасової акції, яка триватиме ще кілька днів, всі бажаючі можуть купити смартфон Xiaomi Redmi 5 в модифікації з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної флеш-пам’яті за найнижчою ціною в історії. Купівля цього мобільного пристрою обійдеться всього в 3 500 тисяч гривень. Дешевше його купити ніде не можна. За доставку телефону відповідає служба AliExpress Standard Shipping, тому посилку з ним доставлять за 2-3 тижні, тобто досить швидко.

На вибір покупців є три кольори Xiaomi Redmi 5 – чорний, золотистий і блакитний. Проте, через високий попит на останній, він вже недоступний для покупки, проте незабаром може знову опинитися в наявності, але сильно сподіватися на це не варто. Важливо зауважити, що в рамках тимчасової акції продають глобальну міжнародну модифікацію телефону, яка комплектується зарядним пристроєм з європейською виделкою, а також прошивкою MIUI 9 , в яку вже вбудована українська і багато інших мов.

Смартфон Xiaomi Redmi 5 оснащений 5,7-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 450 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 506, 3 ГБ ОП і 32 ГБ постійної флеш пам’яті , 12 Мп основна і 5 Мп фронтальна камери, а також акумуляторною батареєю ємністю 3300 мАг. В іншому, цей апарат може похвалитися сканером відбитків на задній кришці, металевим корпусом і ІК-портом для управління електронікою в будинку.

Купити Xiaomi Redmi 5 за найнижчою ціною в історії можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоhttps://akket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: