Названо плюси та мінуси Xiaomi Redmi Note 11 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цій статті ми поговоримо про найкраще, про топове, про короля всіх Redmi Note – Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G. На відміну від більш простої версії 4G цей смартфон у нас офіційно не продається. Тому знайти його складно, його треба звідкись замовляти і таке інше.

Телефон технологічно наворочений і підійде тим людям, яким справді не вистачає функціоналу звичайного Redmi Note 11 Pro.

Сьогодні обговоримо його плюси та мінуси, його переваги та недоліки. І чи варто його купувати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги

Почнемо, мабуть, із плюсів.

Найголовнішим плюсом є гарна збалансованість цього телефону. Що це означає?

  • По-перше, це топовий екран: AMOLED DotDisplay FHD+ 120 Гц. Роздільна здатність дисплея: 2400 x 1080.

Він дуже яскравий та насичений. Мені здається, коли дивишся на цей екран, навіть настрій покращується, тому що такі яскраві і насичені фарби передає екран. При цьому він великий – 6,67 дюйма. Тоненькі рамки виглядають стильно і дорого. Ти розумієш, що купив собі гарний якісний телефон, що виглядає круто і навіть викликає вау-ефект. Особливо якщо людина користувалася до цього старим телефоном. Екран відмінно підходить для споживання контенту, перегляду фільмів і так далі.

  • Наступний плюс – це, звичайно, його комплектація.

На відміну від багатьох інших телефонів тут флагманська зарядка на 120 Вт. Заряджається телефон приблизно за 20 хвилин. Уявляєте, наскільки швидке заряджання у вас буде в цьому телефоні? Ви не встигнете схаменутися, а телефон у вас вже заряджений на 100%. Це іноді сильно рятує, коли потрібно терміново вибігати з дому і залишається небагато часу.

  • Ще одна перевага – це камери.

Основна камера – 108 Мп датчик Samsung ISOCELL HM2 на 1/1,52″ з пікселями 0,7 мкм та об’єктивом f/1.9 при 24 мм. У ньому використовується колірний фільтр Nona-Bayer, тобто 9 сусідніх пікселів сенсора об’єднуються в один великий на 2,1 мкм, а підсумкова роздільна здатність знімка знижується до 12 Мп.

Надширококутна камера з кутом огляду 120 ° – це матриця 8 Мп Samsung S5K4H7 ISOCELL Slim з пікселями 1,12 мкм і об’єктивом f/2.2 при 16 мм.

Фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп.

Камера для макрозйомки з роздільною здатністю 2 Мп. Датчик GalaxyCore GC02M1 з діафрагмою f/2,4 він здатний фокусуватися на відстані близько 4 см.

Відео ведеться у форматах Full HD та 4К, є електронна стабілізація та нічний режим. Є режим прискореної та уповільненої зйомки.

Взагалі якість фотографій досить висока. Фотки виходять деталізовані, з гарним балансом білого, з правильним перенесенням кольорів.

  • Далі можна відзначити стереозвук, розроблений спільно з компанією JBL, виробником аудіотехніки зі світовим ім’ям.

Чудова якість звуку, який можна зробити в налаштуваннях більш об’ємним.

  • Величезна перевага – продуктивність. Процесор: MediaTek Dimensity 920 5G, 6 нм, 2 ядра Cortex-A78 на 2,5 ГГц, 6 ядер Cortex-A55 на 2 ГГц, графічний прискорювач Mali-G68 MC4.

Смартфон використовує як апаратну платформу однокристальну систему MediaTek Dimensity 920. Процесор потужний, видає близько 500 тисяч балів в AnTuTu. Хочу відзначити, що Mediatek зараз робить дуже хороший процесор, і я думаю, всі це вже чудово розуміють. І якогось такого зневажливого ставлення до нього вже немає. Його зараз сприймають як серйозний рівноцінний конкурент Qualcomm.

  • Інші переваги: ​​сканер відбитків, NFC, інфрачервоний порт, аудіороз’єм 3,5 мм. Тобто все, що потрібно тут є, і жодних обмежень, по суті, немає.

Недоліки

Тепер пройдемося мінусами.

  • По-перше, акумулятор 4500 мАг. Трохи неприємно, що вийшов не автономний телефон.

Не зрозуміло чому розробники вирішили скоротити акумулятор.

Не можна сказати, що товщина смартфона зменшилася за рахунок акумулятора. Телефон не став супертонким і надлегким. Він відчувається як звичайні телефони із батареєю на 5000 мАг.

Габарити: 163,7 76,2 8,3 мм, тобто товщина звичайна – 8,3 мм. Вага так само не тішить – 204 р.

  • По-друге, основна камера не має оптичної стабілізації.

Так, є, цифрова стабілізація, але все-таки, якщо смикати рукою під час зйомки, то трошки вийде змащений кадр. У такому ціновому бюджеті могли б поставити оптичну стабілізацію, хоча б на основний модуль, не кажучи вже про інші.

  • Наступний мінус – його вартість.

Все-таки користувачі звикли, що Redmi Note – досить народний та доступний телефон. А ця модель зовсім не бюджетна. В принципі, за цю вартість вже перед тобою відкриваються якісь однорічні б/в флагмани минулих років.

  • Ще один невеликий мінус – немає офіційного захисту від води за стандартом IP67.

Є захист IP53, але це не допускає повного занурення у воду телефону, а просто якісь дрібні бризки.

  • І останній мінус – немає бездротової зарядки.

Купувати чи ні?

Вибір залишається за вами. Я зі свого боку можу сказати, що тут все ж таки більше плюсів, ніж мінусів.

Redmi Note 11 Pro 5G виділяється у своєму сегменті найшвидшою зарядкою та потужним процесором.

Ціна для цієї моделі, звичайно, зараз завищена. Що не кажи, але на ринку є купа конкурентів з відмінними характеристиками.

Все ж таки Redmi Note 11 Pro 5G – це не повноцінний флагман. Це не самий топовий пристрій. І не треба обманювати себе. Він все одно залишився Redmi Note із лінійки бюджетних телефонів, який не можна порівняти з повноцінними флагманами. Це просто дуже хороший середній клас, нехай навіть і трохи вище за середній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.