Ще одна причина поки не купувати iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з факторів, які відштовхують користувачів від покупки iPhone X, є необхідність розробників в оновленні додатків з метою підтримки незвичайної форми дисплея смартфона.Здавалося б, з моменту виходу флагмана від Apple пройшло вже чотири місяці, але до цих пір багато програм не підтримують «чубок» в iPhone X, серед яких багато додатків і від самої Apple.

Наші колеги з видання MacRumors виявили цілий ряд відомих додатків без підтримки iPhone X. Серед них не тільки iMovie і iTunes Remote, а й «Утиліти AirPort», Music Memos і інші.

Від Google в списку опинилися Inbox, Google Street View, Snapseed і ще шість програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знайшлися «застарілі» додатки і від Microsoft, але там запевнили, що вже працюють над оновленням своїх продуктів під iPhone X. В Apple і Google від коментарів відмовилися.

Чи треба говорити, що серед сторонніх і менш відомих додатків таких випадків набагато більше.

Причому навіть популярні ігри на зразок Hearthstone і Candy Crush Soda Saga до цих пір не підтримують iPhone X. Невідомо, коли перераховані програми отримають відповідні оновлення.

Не так давно Apple заявила, що з квітня 2018 року всі нові додатки, які будуть публікуватися в App Store, повинні підтримувати iPhone X. Правда, існуючих додатків це правило не стосується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.