Xiaomi Mi 7 отримав виріз в екрані і справжній сканер обличчя, як в iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спочатку Xiaomi планувала представити флагманський смартфон Mi 7 в кінці березня, проте робити цього вона не стала через нестачу часу на реалізацію однієї з головних особливостей свого нового флагмана. Сьогодні, 12 березня, розробники форуму XDA Developers отримали в свої руки прошивку від флагмана Xiaomi Mi 7, яку вони проаналізували. В результаті цього вдалося дізнатися, що новий китайський телефон топового рівня оснащений вирізом в екрані, а також сканером обличчя, прямо як в iPhone X.

У коді операційної системи MIUI 9 на базі Android Oreo для смартфона Xiaomi Mi 7 були виявлені спеціальні настройки і мітки, що відповідають за налаштування розміру рядка стану і її розміщення за межами вирізу в екрані. Крім того, в новій прошивці є приховані настройки, що дозволяють приховувати або відображати певні індикатори, а також міняти їх місцями. Додати таку функцію в ОС довелося через виріз в екрані, який за своїми розмірами буде аналогічний такому в iPhone X.

Також в прошивці для Xiaomi Mi 7 вдалося виявити додаток MIUI Keyguard, який представляє з себе просунутий екран блокування. При його дослідженні вдалося виявити метод захисту під назвою openIRCamera, який, в свою чергу, взаємодіє з функцією Face Unlock MUI. Також в коді операційної системи говориться, що IRCamera посилається на датчик ІК-камери, а це може означати тільки те, що в новому китайському флагмані є повноцінний справжній сканер обличчя, прямо як в iPhone X. Він зможе працювати навіть в абсолютній темряві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З усього цього випливає, що зовнішній вигляд лицьової частини Xiaomi Mi 7 виявиться аналогічний як в iPhone X. Китайська новинка отримає виріз у верхній частині екрану, в якому знайдеться місце для справжнього сканера обличчя Face Unlock MUI, здатного створювати 3D-модель обличчя власника мобільного пристрою. Всю цю конструкцію доповнить скляний корпус, який виробник використовує для забезпечення сумісності свого нового мобільного пристрою з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.