Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7: технічні характеристики, які приємно дивують

Share

З моменту появи на ринку Xiaomi Mi 6 пройшов вже майже цілий рік, однак компанія-виробник як і раніше так і не повідомила ніякої інформації про нову модель, яка повинна надійти на полиці магазинів під ім’ям Xiaomi Mi 7. Очікується, що майбутню новинку покажуть публіці в другій половині квітня або ж на початку травня, однак ніякої конкретної інформації з цього приводу немає. Сьогодні цей телефон був протестований в популярному бенчмарку, завдяки чому вдалося дізнатися його достовірні технічні характеристики, а вони, в свою чергу, приємно дивують.

Згідно з даними з Geekbench, смартфон Xiaomi Mi 7 дійсно володіє передовим технічним оснащенням. Він оснащений топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, модемом Snapdragon X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с, 6 ГБ оперативної пам’яті, а також операційною системою Android 8.0 Oreo в особі фірмової прошивки MIUI 9.

У одноядерному режимі тестування Xiaomi Mi 7 набрав 2449 балів, а в багатоядерному – 8309. Це дуже значні показники, які роблять його одним з найпотужніших мобільних пристроїв на ринку. Раніше джерела повідомляли, що цей телефон зможе похвалитися 6,01-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9, подвійною основною камерою, програмним сканером обличчя, що підтримують бездротову технологію зарядки за стандартом Qi, а також сканером відбитків пальців в екрані .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Xiaomi Mi 7 базується на чіпі Snapdragon 845, тобто самим передовим на ринку, то цей телефон гарантовано зможе запропонувати користувачам модулі NFC, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, GPS, ГЛОНАСС та інші, в тому числі ІК-порт для дистанційного віддаленого управління різного роду електроніки. Незважаючи на всі ці особливості, новий флагман китайської корпорації Xiaomi повинен стати одним з найдоступніших мобільних пристроїв серед усіх аналогів з точно таким же процесором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024

    Що покажуть на PlayStation Showcase 2024: всі витоки

    Насувається новий ігровий рік. Безліч сюрпризів та подарунків. Sony буде дивувати і радувати своїх шанувальників…

    16.05.2024

    В Android 15 з’явиться «розумна» система захисту від крадіжки смартфона

    Як повідомляє The Verge, в операційній системі Android 15 від корпорації Google з'явиться низка "розумних"…

    16.05.2024

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024