Дорожня карта розкрила вихід нових Android-смартфонів Meizu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року компанія Meizu випустить кілька нових смартфонів. Про те, які смартфони Meizu з’являться на ринку, і коли саме це станеться, розповіли джерела інтернет-порталу GizmoChina .

У розпорядженні авторів GizmoChina виявилася дорожня карта Meizu на 2018 рік. Там вказані всі моделі смартфонів, які Meizu випустить в цьому році. Флагманські моделі відзначені на карті червоним кольором, а смартфони Blue Charm пофарбовані в синій колір.

Судячи по карті, в першому кварталі 2018 року, тобто до кінця березня, Meizu випустить ювілейні смартфони Meizu 15 і 15 Plus. У третьому кварталі Meizu випустить ще три флагманських смартфона, які відзначені як Dream 2.

Сімейство Blue Charm в цьому році поповнять Meizu M6s, E3, M8 Note, а також M8. Смартфони Meizu X2, M8 Note, M8, M9 і M9 Note в другому і третьому кварталах. Вартість нових смартфонів Blue Charm складе близько 1500 юанів (близько 6,200 тисяч гривень за поточним курсом), тоді як вартість флагманських моделей перевищить 2500-3000 юанів (10 320 -12 400 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.