Смартфони

Samsung Galaxy S10 – недорогий смартфон із чудовою камерою

Share
Час читання: 3 хв.

Смартфон Samsung Galaxy S10 SM-G973F 128GB з’явився у 2019 році. Він відразу привертає увагу стильним дизайном, великим дисплеєм та відмінними камерами. Є схожа модель Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB. Смартфони між собою схожі, але все ж таки деякі відмінності відразу кидаються в очі. Модель Plus відрізняється більшим дисплеєм, також вона може похвалитися ємнісним акумулятором. З 3400 мАг ємність збільшилася до 4100 мАг. Інших явних відмінностей немає, тому за бажання заощадити гроші можна зупинитися на моделі Samsung Galaxy S10. Її особливості слід детальніше розглянути.

Дизайн телефона

Samsung Galaxy S10 випускається у скляному корпусі. Він виглядає елегантно та незвичайно, тому багатьом людям сподобається його зовнішній вигляд. Всю лицьову поверхню гаджета займає екран Dynamic AMOLED із діагоналлю 6,1 дюймів. Краї вигнуті, є тонка рамка з алюмінію. Вгорі праворуч є отвір, призначений для фронтальної камери.

Розмір смартфона невеликий, тому гаджет зручно тримати в руці. Також він легко поміститься в кишені або маленькій сумці, так як не займе багато місця.

Задня панель пристрою виконана зі скла, тому виглядає красиво. Вона витончено переливається на сонці. Телефон випускається у різних відтінках: чорному, білому, зеленому та синьому. Можна вибрати саме той варіант, який найбільше сподобається. Бажано використовувати захисний чохол, тому як скляна поверхня схильна до подряпин і потертостей.

Лицьова частина смартфона Samsung Galaxy S10 захищена склом Corning Gorilla Glass 6. Воно відрізняється міцністю, тому телефон навіть при падінні не розбивається. Сканер відбитка пальця розташований під екраном, а не на задній частині пристрою. Це зручно, та й він не псує зовнішній вигляд смартфона.

Звук та апаратна платформа

Телефон порадує чудовою якістю звуку. Основний динамік відрізняється гучністю, тому зручно слухатиме музику або дивитися відеоролики. Завдяки другому розмовному динаміку створюється ефект стереозвучання. Баси виражені, а сам звук чистий без спотворень.

Смартфон має восьмиядерний процесор Exynos 9820, а також відеопроцесор ARM Mali-G76. Як операційна система використовується Android 10. Пристрій оснащений 8 Гб оперативної пам’яті, і цього об’єму достатньо для запуску навіть важких ігор. Пристрій працює швидко та радує високою продуктивністю.

Модель оснащена технологією NFC, тому вдасться привезти банківську картку та розплачуватися телефоном у магазинах. Є багато корисних модулів, таких як Beidou, Wi-Fi, Bluetooth та інші. Смартфон працює без збоїв, моментально завантажує програми, і з цим не виникає жодних труднощів.

Камери

Багато сучасних смартфонів оснащені відмінними камерами. З їхньою допомогою вдається робити якісні знімки навіть у непростих умовах. Гаджет Samsung Galaxy S10 має три модулі основної камери. Серед них є ультраширококутний з роздільною здатністю 16 МП, ширококутний на 12 Мп та телефотосенсор на 12 Мп. Налаштування мають різні режими зйомки. Телефон автоматично перемикатиме модулі камери, щоб зробити якісні фотографії. Існують корисні функції, такі як стабілізація, автофокус, цифровий зум з можливістю наблизити до 10X.

Знімки відрізняються чудовим динамічним діапазоном, високою різкістю, а також приємними відтінками. Зробити якісну фотографію зазвичай вдається з першого разу.

Телефон оснащений фронтальною ширококутною камерою з роздільною здатністю 10 Мп. Вона вміє автоматично фокусуватись на основному об’єкті. Селфі виходять яскравими та чіткими, а за бажання можна додати різні ефекти.

Висновок

Телефон Samsung Galaxy S10 радує якісним складанням, сучасним дизайном та яскравим дисплеєм. З його переваг можна також виділити чудову камеру з різними режимами, за допомогою якої можна робити чудові знімки. Телефон відрізняється гарною автономністю, акумулятор довго тримає заряд. Смартфон відрізняється невеликим розміром, він зручно лежить у руці. Користуватися ним приємно, і можна з упевненістю сказати, що ця модель коштує своїх грошей.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024