Смартфони

Топ-3 смартфони, які підтримують функцію стабілізації відео

Share
Час читання: 2 хв.

Камери смартфонів за останні кілька років серйозно покращали. Наприклад, якщо раніше функція стабілізації зустрічалася тільки в дорогих флагманах, зараз вона часто доступна і в середньобюджетних пристроях. Які ж три апарати зі стабілізацією відео найкращі у 2022 році? Давайте розумітися.

iPhone 14 Pro Max

Ціна: від 55 000 грн.

Немає нічого дивного в тому, що iPhone 14 Pro Max оснащений функцією стабілізації відео. Все-таки, це один із найкращих смартфонів на ринку зараз. Це ідеальний варіант для всіх шанувальників мобільної зйомки. Потрійна камера на 48+12+12 МП здатна знімати ідеально плавне відео навіть якщо оператор перебуватиме в русі, а якість при цьому буде на найвищому рівні, з живими кольорами, високою різкістю та широким динамічним діапазоном.

Інші характеристики включають 6.7-дюймовий Super Retina XDR OLED дисплей, новітній процесор Apple A16 Bionic, стереодинаміки, акумулятор на 4323 мАч і ультраміцний корпус зі скла і металу, захищений за стандартом IP68.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ціна: біля 50 000 грн.

Топовий флагман корейців із дизайном Galaxy Note пропонує власнику зовсім інші відчуття експлуатації, ніж інші телефони. Тут є підтримка стілус, за допомогою якого керувати пристроєм – одне задоволення. Щодо оптичної стабілізації, вона ту працює на п’ять із плюсом. За підсумками квадрокамера на 108+10+10+12 МП відпрацьовує за будь-яких умов зйомки фото та відео.

Також у моделі є 6.8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2К, процесор Exynos 2200, стереодинаміки та батарея на 5000 мАг, що підтримує 45-ватну зарядку. За мірками Samsung це багато.

Google Pixel 7 Pro

Ціна: біля 50 000 грн.

Google Pixel 7 Pro – унікальний флагман. Це єдиний топовий смартфон на чистому Android. До того ж він отримуватиме оновлення набагато довше за конкурентів – найближчі 5 років. Окремо варто відзначити можливості камери на 50+48+12 МП. Google ідеально оптимізувала їх на програмному рівні, тому телефон знімає розкішне відео без просадок за будь-якими параметрами.

Смартфон побудований на базі процесора Google Tensor G2 та оснащений 6.7-дюймовим 2К-дисплеєм, виконаним за технологією AMOLED. Ще одна особливість – унікальний дизайн корпусу.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024