Топ-3 смартфони, які підтримують функцію стабілізації відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Камери смартфонів за останні кілька років серйозно покращали. Наприклад, якщо раніше функція стабілізації зустрічалася тільки в дорогих флагманах, зараз вона часто доступна і в середньобюджетних пристроях. Які ж три апарати зі стабілізацією відео найкращі у 2022 році? Давайте розумітися.

Реклама

iPhone 14 Pro Max

Ціна: від 55 000 грн.

Немає нічого дивного в тому, що iPhone 14 Pro Max оснащений функцією стабілізації відео. Все-таки, це один із найкращих смартфонів на ринку зараз. Це ідеальний варіант для всіх шанувальників мобільної зйомки. Потрійна камера на 48+12+12 МП здатна знімати ідеально плавне відео навіть якщо оператор перебуватиме в русі, а якість при цьому буде на найвищому рівні, з живими кольорами, високою різкістю та широким динамічним діапазоном.

Інші характеристики включають 6.7-дюймовий Super Retina XDR OLED дисплей, новітній процесор Apple A16 Bionic, стереодинаміки, акумулятор на 4323 мАч і ультраміцний корпус зі скла і металу, захищений за стандартом IP68.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ціна: біля 50 000 грн.

Топовий флагман корейців із дизайном Galaxy Note пропонує власнику зовсім інші відчуття експлуатації, ніж інші телефони. Тут є підтримка стілус, за допомогою якого керувати пристроєм – одне задоволення. Щодо оптичної стабілізації, вона ту працює на п’ять із плюсом. За підсумками квадрокамера на 108+10+10+12 МП відпрацьовує за будь-яких умов зйомки фото та відео.

Також у моделі є 6.8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2К, процесор Exynos 2200, стереодинаміки та батарея на 5000 мАг, що підтримує 45-ватну зарядку. За мірками Samsung це багато.

Google Pixel 7 Pro

Ціна: біля 50 000 грн.

Google Pixel 7 Pro – унікальний флагман. Це єдиний топовий смартфон на чистому Android. До того ж він отримуватиме оновлення набагато довше за конкурентів – найближчі 5 років. Окремо варто відзначити можливості камери на 50+48+12 МП. Google ідеально оптимізувала їх на програмному рівні, тому телефон знімає розкішне відео без просадок за будь-якими параметрами.

Смартфон побудований на базі процесора Google Tensor G2 та оснащений 6.7-дюймовим 2К-дисплеєм, виконаним за технологією AMOLED. Ще одна особливість – унікальний дизайн корпусу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ