Смартфони

Найкращий бюджетний смартфон від Xiaomi 2022-2023 року

Share
Час читання: < 1 хв.

У цій статті ми розглядатимемо новинку смартфон POKO M5s.

Нас чекає компактний і дуже ергономічний смартфон із яскравим amoled-дисплеєм та відмінною продуктивністю. Хороша камера з підтримкою запису в  . Вартість смартфона на АліЕкспрес коливається приблизно від 6 тис до 7 тис гривень , тому вимоги будемо пред’являти відповідні. Посилання на смартфон буде наприкінці статті. Смартфон приходить у жовтій коробці, стандартній для всіх бюджетників. У коробці на Вас чекає силіконовий чохол найстандартнішої якості, дужка для відкриття лотка sim-карти, багато паперу, кабель для зарядки та блок живлення на 33 ват. 

Цей смартфон підтримує швидку зарядку . Екран із загартованого скла Gorilla Glassтретього покоління, задня кришка і рамки, звичайно ж пластикові, захисна плівка відразу наклеєна від виробника, задня кришка глянсова і моментально збирає всі відбитки пальців. Дуже акуратні рамки як з обох боків, так і зверху. Виріз під камеру посередині, модуль камер цілком компактний, не випирає, такий модуль досить стандартний, який використовується практично у всіх телефонах Xiaomi. Стандарти силіконовий чохол, що йде в комплекті, відмінно захищає як камеру, так і сам дисплей. 

Повноцінний лоток під дві sim-карти та слот під SD карту . На нижній грані розташований динамік, порт зарядки – type-c, мікрофон та роз’єм під навушники 3.5. Зверху додатковий мікрофон та другі динаміки для стерео звуку. З лівого боку вже за стандартом лоток під цим карту, з правого боку гойдалки гучності, кнопка живлення, поєднана зі сканером відбитка пальців. 

Сканер відбитка пальців спрацьовує миттєво. Також можна зробити розблокування по обличчю . Amoled-дисплей яскравий із соковитими кольорами, діагональ 6.43 дюймів Full HD Plus роздільна здатність 2400 на 1080, частота оновлень екрану 60 Гц. Підтримка NFC є. Батарея у смартфоні коштує на 5000 міліампер/годин .

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Чого чекати від жовтневої презентації Apple: огляд очікуваних новинок

    Кілька тижнів тому Apple провела презентацію, на якій представила iPhone 16 та iPhone 16 Pro,…

    25.09.2024

    У яких випадках варто переплачувати за Pro-версії iPhone 16

    Базові моделі, як iPhone 16 та 16 Plus, не вирізняються високою продуктивністю та широким функціоналом.…

    25.09.2024

    Названо популярний браузер, який стежить за вами без дозволу

    Mozilla Firefox використовує інструмент для відстеження користувачів без їхнього відома. Про це заявив Макс Шремс,…

    25.09.2024

    Xiaomi представила бюджетний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite

    Компанія Xiaomi представила новий доступний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite, який відзначається стильним дизайном, схожим…

    25.09.2024

    Топ-10 корисних функцій iOS 18, які ви могли не помітити

    iOS 18 пропонує безліч чудових функцій, від налаштування головного екрану до обміну повідомленнями через супутник.…

    25.09.2024

    Huawei анонсувала старт бета-тестування HarmonyOS NEXT без Android

    Китайська операційна система HarmonyOS NEXT (відомий у країні як Hongmeng) від компанії Huawei робить значний…

    25.09.2024