Чому Xiaomi може стати новою Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Уявіть, що Apple перестала існувати. Яка компанія зможе замінити пристрої американського гіганта? Думаю, що Xiaomi змогла б. На то є три причини.

Реклама

Великий асортимент товарів

Список продукції Xiaomi величезний, причому з кожним роком він поповнюється. Ця компанія виробляє практично все, починаючи від смартфонів і закінчуючи туалетним папером.

Майже всі пристрої Xiaomi пов’язана між собою. Смартфон на MIUI є центром екосистеми. З його допомогою можна управляти і іншими гаджетами компанії.

Незважаючи на те що Xiaomi – це досить великий виробник, вона все одно зберегла в собі дух стартапу. Керівництво швидко приймає рішення і реагує на зміни на ринку. Наприклад, Xiaomi Mi Mix був одним з перших смартфонів з безрамковим дисплеєм.

Доступність

Продукція Xiaomi відома низькими цінами і гарною якістю. Наприклад, флагманський смартфон Mi Mix 2 в Китаї коштує 15 000 грн. Навіть якщо купити цей апарат на Aliexpress, ціна все одно буде в два рази нижчою, ніж на iPhone X. Те ж саме відноситься до будь-якого продукту китайського виробника.

Ідеологія

Xiaomi часто називають китайською Apple. Це неспроста. Історія компанії почалася зі створення кастомной прошивки MIUI. Розробники вирішили адаптувати дизайн iOS під функціональність Android. З тих пір дизайнери Xiaomi часто звертають увагу на зовнішній вигляд продуктів Apple, навіть на оформлення магазинів. Не можна однозначно сказати добре це чи погано, тому що Xiaomi не копіює Apple, а лише запозичує деякі ідеї.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ