Apple все ще не визначилась із діагоналлю дисплея iPhone SE 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією аналітика та засновника Display Supply Chain Consultants Росса Янга, Apple все ще не визначилася з діагоналлю дисплея майбутнього iPhone SE 4.

Компанія розглядає кілька варіантів:

  • 6,1-дюймовий OLED-дисплей;
  • 5,7-дюймовий IPS-дисплей;
  • 6,1-дюймовий IPS-дисплей.

IPS-дисплей, звичайно, дешевше, а SE – це про все дешеве, крім системи-на-чіпі. Але, можливо, Apple отримала гарну пропозицію від одного з партнерів із виробництва OLED-панелей і тепер розглядає такий варіант. Не виключено, що Apple збільшить ціну на новий SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незалежно від вибраного розміру дисплея новий смартфон отримає «виріз». Чи буде у ньому Face ID, невідомо.

Росс Янг каже, що новий iPhone покажуть у 2024-му. Джон Проссер раніше повідомляв, що смартфон покажуть у 2023 році.

Швидше за все, Проссер помиляється: другий SE вийшов 2020-го, а третій — 2022-го. Тобто Apple оновлює серію раз на два роки, тож і новинку варто чекати саме 2024-го. Звідси й невизначеність із діагоналлю та типом матриці — до релізу ще далеко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.