Samsung назвали камеру Galaxy S23 Ultra головним проривом компанії за останні п’ять років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні два-три тижні в Мережі активно циркулюють чутки про нову флагманську лінійку Samsung — Galaxy S23. І вони не те, щоб викликали трепет і захоплення.

Так, наприклад, низка витоків демонструвала, що нова лінійка смартфонів Samsung мало чим відрізнятиметься від попередньої.

Але, раптово, своїми інсайдами поділилося популярне інтернет-джерело Ice Universe. Він опублікував пост, в якому заявив, що нічні зйомки на Galaxy S23 Ultra – це найбільше поліпшення флагманського смартфона Samsung за останні п’ять років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдер розповів, що 200 Мп камера у топової моделі «надто потужна». Нібито вона має «неперевершену обчислювальну силу» і є найкращим варіантом серед «всіх 200 Мп модулів, представлених раніше».

Нагадаємо, що анонс лінійки Samsung Galaxy S23 очікується вже на початку 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.