Смартфони

Названо найкращі телефони Xiaomi у різних категоріях

Share
Час читання: 4 хв.

Xiaomi сьогодні є одним із найвідоміших виробників смартфонів завдяки гарному співвідношенню ціни/якості в її пристроях. У цьому немає сумнівів. Все, що вам потрібно зробити, це переглянути списки найпопулярніших смартфонів або найпопулярніших брендів, щоб побачити, що Xiaomi незмінно є одним з основних гравців. Особливо актуально це стало після санкцій на Huawei та її відкату за межі першої п’ятірки виробників смартфонів. Китайська компанія зберегла свою ставку на випуск щодо недорогих, але технологічних пристроїв і тому про неї завжди приємно поговорити. Чим ми зараз і займемося.

Який телефон Xiaomi купити

Якщо Xiaomi відома чимось ще, то це шалений ритм запуску продуктів, коли щороку випускаються десятки різних моделей. Це добре, але якщо ми хочемо купити смартфон, це може сильно збити з пантелику. У цьому посібнику ми вибрали найкращі телефони Xiaomi для кожного діапазону, доступного у 2022 році. Не наводитимемо багато прикладів! Натомість чітко та зрозуміло відповімо на запитання ”що купити?”. Ми вибрали найкращі моделі на основі камери, продуктивності, батареї, ціни, особистих уподобань та загального враження від телефону.

Xiaomi 12 Pro — найкращий флагманський телефон

Xiaomi 12 Pro – один із найновіших смартфонів високого класу, випущених компанією. І це чудовий приклад того, чого досягла Xiaomi останнім часом. Модель має продуманий дизайн, гарна якість складання та відмінні характеристики. Його матова поверхня на задній панелі захищає від появи відбитків пальців та бруду. А ще вона менше ковзає у руці, ніж інші моделі, якщо ви не хочете користуватися чохлами.

6,74-дюймовий AMOLED-екран, роздільна здатність Quad HD+, частота оновлення 120 Гц і HDR 10+ – ось деякі з його характеристик, на які варто звернути увагу в першу чергу.

Незалежно від того, наскільки складним є завдання, яке ми хочемо виконати, процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 працює як слід, забезпечуючи найвищу продуктивність смартфона. Крім того, новинка працює під керуванням MIUI 13 на базі Android 12 і неодмінно отримає тринадцяту версію.

Xiaomi 12 Pro також може похвалитися гарною системою камер, що дозволяє робити якісні знімки та відео. Крім того, завдяки швидкій зарядці потужністю 120 Вт акумулятор ємністю 4600 мАг заряджається менш ніж за 20 хвилин. Суб’єктивно, але здається, що ця модель має кращу систему вібрації серед інших моделей і звучить просто фантастично.

Xiaomi 12 Lite – найкращий недорогий телефон

Одним з найкращих і останніх смартфонів Xiaomi, що вийшли на ринок, є Xiaomi 12 Lite. Це дуже ретельно опрацьований гаджет у середньому ціновому діапазоні, який забезпечує перевагу у всьому, що не візьми. Починаючи з того, що його корпус важить лише 173 грами і має товщину 7,29 міліметра. Користуватись ним буде дуже зручно.

Крім цього, 6,55-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц займає значну частину передньої панелі та забезпечує дуже гарну якість зображення. Qualcomm Snapdragon 778G 5G нехай не є ультрафлагманом, але може легко впоратися з будь-яким завданням. Як і інші телефони бренду, випущені в 2022 році, він працює на MIUI 13 (на базі Android 12) і обов’язково отримає оновлення до нових версій операційної системи.

На задній панелі розташовані три камери, основна з яких має основний об’єктив на 64 Мп. Фронтальна камера отримала дозвіл 32 Мп та розташувалася в отворі на передній панелі. Все це працює від акумулятора ємність 4300 мАг, що дуже багато для такої тонкої моделі. А ще є швидка зарядка потужністю 67 Вт , що дозволяє зарядити Xiaomi 12 Lite лише за 30 хвилин.

Redmi Note 11 Pro+ — найкращий бюджетний телефон

Цей пристрій не відноситься до початкового рівня, але, враховуючи нинішні ціни та загальне становище моделей бренду, його можна назвати бюджетним. І для своєї ціни це дуже вдала покупка. Redmi Note 11 Pro+ 5G виділяється на тлі конкурентів з погляду екрану, продуктивності, камер та швидкої зарядки.

Почнемо з обговорення його 6,67-дюймового AMOLED-екрану. Він має дозвіл Full HD+, частоту оновлення 120 Гц і є дуже чітким та контрастним. Сканер відбитків теж працює без нарікань, а продуктивність забезпечує процесор MediaTek Dimensity 920. Його вистачає для щоденного використання без зависань та фризів. З ним можна навіть пограти, хай і не на максималках у топові ігри. А ще ця модель гарантує відмінну якість звуку як із навушниками, так і без них.

108-мегапіксельна основна камера відмінної якості, здатна знімати все, що завгодно, є однією з основних переваг пристрою. Також у смартфоні встановлений акумулятор на 4500 мАг, який не страждає на автономність, але заряджається за лічені хвилини завдяки швидкій зарядці 120 Вт . Такий показник за ці гроші знайти буде складно.

Купити Redmi Note 11 Pro на AliExpress

Звісно, ​​це не всі телефони знаменитого китайського бренду. Можна знайти і більш підходящі саме для вас, але для більшості користувачів ці версії будуть найоптимальнішими. Конкуренти теж не сплять, але часто вони просто не можуть запропонувати товар належної якості за такі ж гроші. Є багато брендів, хто намагається напхати новинки топовим залізом і утримати ціну на невисокому рівні, але часто там не все так просто. Ви або розплачуватиметеся даними, які будуть у вас збирати та використовувати для своїх цілей, або серед інших добрих характеристик будуть свої ”черв’ячки”.

Наприклад, камера з високою роздільною здатністю, але поганою оптикою; хороший процесор, але мало оперативної пам’яті; чудова батарея, але дуже посередній екран. Xiaomi намагається робити збалансовані пристрої, щоби з ними у вас не було проблем. Хто користувався, той знає.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S25 Ultra на чіпі Snapdragon 8 Gen 4 обійшов Apple A18 Pro

    Інсайдер під ніком @tarunvats33 знайшов у базі Geekbench результати тестування Samsung Galaxy S25 Ultra на…

    25.09.2024

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024