Nokia 9 (2018) отримав сканер відбитків пальців в екрані, кращу камеру і найпотужніший процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні нинішнього року відбувся анонс смартфона Vivo X20 UD, який офіційно став першим в світі мобільним пристроєм зі сканером відбитків пальців в екрані. Це не просто якийсь прототип або концепт, а реальний готовий продукт, який вже більше місяця доступний для покупки всім бажаючим. Цей виробник за останні два місяці просунувся в своїх розробках далі, створивши смартфон Vivo Apex, в якому дактилоскопічний модуль знаходиться не в одному конкретному місці, а майже на всій нижній площі екрану . Як стало відомо сьогодні, в Nokia 9 (2018) є така ж особливість.

На виставці MWC 2018 відбувся офіційний анонс смартфона Nokia 8 Sirocco, який був створений фінською корпорацією HMD Global. Цей апарат отримав безліч цікавих особливостей, але при цьому зберіг торішній процесор Snapdragon 835, а тому цей флагман не зможе скласти конкуренцію Xiaomi Mi 7, OnePlus 6 , Huawei P20 і іншим телефонами топового рівня, на кшталт LG G7 і звичайно ж Samsung Galaxy S9.

Керівництво фінської HMD Global це розуміє, тому компанія зараз зайнята створенням смартфона Nokia 9 (2018). Профільне видання NokiaPowerUser, яке можна вважати авторитетним джерелом, розповіло про особливості цього мобільного пристрою, але лише загальні факти без будь-якої конкретики. Джерелу вдалося дізнатися, що головною «фішкою» новинки стане вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, який буде працювати на певній ділянці його поверхні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, Nokia 9 зможе похвалитися кращою камерою серед всіх мобільних пристроїв, але що вона буде з себе представляти – невідомо. Цілком можливо, що виробник зробить її набагато більшою, ніж в інших телефонах топового рівня, тим самим покращивши її характеристики. На жаль, даних на цей рахунок поки що немає, але зате, за даними видання, новинка гарантовано отримає топовий 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, який буде доповнений графічним прискорювачем Adreno 630 і модемом Snapdragon X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

Офіційний анонс Nokia 9 (2018) відбудеться в рамках виставки IFA 2018, яка пройде в перших числах вересня цього року, тобто до анонсу цього мобільного пристрою залишається ще майже півроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.