Vivo V9 став клоном iPhone X з роз’ємом для навушників і слотом для двох SIM-карт

Анонсований минулого року iPhone X отримав унікальне нововведення – виріз у верхній частині екрану, який в 2018 році намагаються скопіювати всі виробники. Смартфон Vivo V9, судячи по опублікованим фотографіям, не став винятком з правил, тому як виробник встановив в нього дисплей з вирізом, а ще впровадив подвійну основну камеру на задній кришці, після чого доповнив все це сканером відбитків пальців.

Вже зовсім скоро, 27 березня 2018 року, відбудеться офіційний анонс смартфона Vivo V9, причому не в Китаї, а не території Індії. Новинка отримає безрамковий дисплей зі співвідношенням сторін 18:9, металевий корпус з дактилоскопічним модулем ззаду, 24 Мп фронтальну камеру з підтримкою функції сканування обличчя за технологією Face Unlock, а також звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників і, що дивно, роз’єм microUSB .

При створенні смартфона Vivo V9 дизайнери та інженери явно надихалися продуктом Apple, тому як новий мобільний пристрій неймовірно сильно нагадує iPhone X. Проте, у цього телефону є і парочка реальних переваг перед продуктом корпорації Apple. Це, звичайно, повноцінний аудіороз’єм для навушників, а також великий слот для одночасної установки двох SIM-карт і однієї карти пам’яті microSD до 256 ГБ включно.

Прямо «з коробки» на Vivo V9 встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo з фірмовою графічною оболонкою FunTouch. Чи є в цьому мобільному пристрої підтримка функції отримання моментальних оновлень Project Treble поки що невідомо. Очікується, що коли телефон надійде в продаж, то коштувати він буде приблизно $385.

Робити будь-який висновок про Vivo V9 зараз занадто рано, тому як його технічні характеристики невідомі, а без них складно сказати, наскільки цей смартфон хороший по співвідношенню ціна / продуктивність. Очевидно лише те, що це клон iPhone X, що працює на Android і володіє корпусом з металу, а не з крихкого скла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.