Samsung розповіла про важливу зміну в One UI 6.0

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час конференції для розробників SDC, організованої Samsung, виконавчий директор та віце-президент компанії Хесон Чжон розповіла про оновлення смартфонів до One UI 6.0 та поділилися планами на наступну версію оболонки. За її словами, у шостій ревізії процес оновлення пристроїв стане набагато комфортнішим для користувачів.

За словами представника Samsung, One UI 6.0 з’явиться на всіх флагманах компанії, що підтримуються, до кінця 2022 року. Точних термінів компанія не повідомляє, але прошивка вже знаходиться в останній стадії тестування, тому цей процес має бути досить швидким. І хоча ще навіть не випущена п’ята версія, Samsung вже думають над наступним релізом. Зокрема, у One UI 6.0 з’явиться функція безшовного оновлення.

Новий метод оновлення прошивки передбачає непомітне для користувача встановлення нової ОС. Суть цього методу полягає у створенні двох системних розділів. Оновлення буде встановлюватися в той розділ, який зараз не задіяний користувачем, а після перезавантаження смартфон перейде на розділ із встановленим у фоні оновлення. Отже, не слід чекати 10-20 хвилин, поки встановиться великий апдейт, у процесі чого пристроєм не можна користуватися. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що функція «безшовних» оновлення стала обов’язковою для всіх пристроїв, які постачаються з попередньо встановленою операційною системою Android 13.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.