Categories: Смартфони

Анонс Doogee S60 Lite – недорогий «невбиваємий» смартфон з NFC

Share
Час читання: 3 хв.

Сьогодні 10 березня, відбувся офіційний анонс смартфона Doogee S60 Lite, який представляє з себе «невбиваний» мобільний пристрій, тому як корпус телефону захищений від різного роду фізичних впливів. Виробник заявляє захист IP68, а значить смартфон можна без будь-яких побоювань занурювати під воду на глибину до двох метрів не більше ніж на одну годину за часом. Крім цього, новинка може похвалитися рядом інших особливостей, в тому числі модулем NFC.

Смартфон Doogee S60 Lite став більш доступною і простою версією моделі S60 , представленої і запущеної в продаж кілька місяців тому. Хоч анонс телефону вже і відбувся, виробник не розкриває всіх подробиць про новинку. Апарат оснащений 5,2-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD) із захисним склом Corning Gorilla Glass 5, що підтримує бездротову технологію зарядки Qi, 8-ядерним процесором з тактовою частотою 1,5 ГГц, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ ПЗУ, 16 Мп основною камерою, яка може знімати під водою, а також акумуляторною батареєю ємністю 5580 мАг з функцією швидкої підзарядки (2A / 12 W).

Фронтальна фотокамера має 8 Мп роздільну здатність. Крім усього іншого, Doogee S60 Lite може похвалитися міцним корпусом з металу зі вставками з якісного силікону, які пом’якшують удари, дозволяючи телефону витримувати падіння з висоти до двох метрів. Виробник також заявляє наявність модуля NFC, а значить телефон в повній мірі сумісний з платіжною системою Google Pay (Android Pay раніше) і її аналоги. Інформації про те, на якій версії ОС працює новинка, поки що немає.

Купити Doogee S60 Lite можна буде до кінця березня, а на вибір покупців є три кольори – чорний, сріблястий і золотистий. Про ціну даних немає, однак класичну модель S60 продають за $ 330. Виробник запевняє, що телефон з приставкою Lite коштує значно дешевше. З цього випливає, що новинка буде продаватися десь за $ 200 – $ 250, тобто за невисокою ціною.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024