Таких вже не роблять: у вас ще є час купити iPhone 13 mini – останній компактний iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найімовірніше, iPhone 13 mini буде останньою моделлю iPhone у мініатюрному форматі. Тому якщо ви любите компактні пристрої, то обов’язково зверніть на нього увагу.

Якщо ви думаєте над тим, який невеликий, але багатофункціональний смартфон придбати, то не забудьте про iPhone 13 mini. Швидше за все, його за деякий час не можна буде купити ніде.

Діагональ iPhone 13 mini становить 5,4 дюйми, матриця – OLED, роздільна здатність – 2340×1080.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоправда, ємність акумулятора все-таки дуже невелика: 2406 мА год проти 3095 мА год у звичайного iPhone 13. Завдяки бездротовій та швидкій зарядці апарат зарядиться до 50% за півгодини. Але “живе” iPhone 13 mini приблизно стільки ж, скільки стандартний.

Загалом iPhone 13 mini можна назвати зменшеною копією iPhone 13 з усіма його функціями. Характеристики камер iPhone 13 mini повністю збігаються зі звичайним iPhone 13. Є і можливість записувати відео в 4К 60 к/с, і оптична стабілізація. Приклади знімків з iPhone 13 mini – нижче.

Із значних недоліків iPhone 13 mini експерт виділяє розташування основної камери (через невеликі габарити пристрою пальці можуть закривати об’єктив), маленька ємність батареї, розмір кнопок на віртуальній клавіатурі (але це залежить від розміру ваших пальців), «човник» (може заважати перегляду деяких відео).

Висновок

В цілому iPhone 13 mini мало чим відрізняється від iPhone 13. Тому він ідеально підійде для тих, хто хоче собі всі функції нового iPhone 13, але віддає перевагу більш компактним мобільним пристроям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.