Експерти розповіли, як часто потрібно перезавантажувати смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У більшості випадків перезавантаження смартфона – перше, що варто зробити при виявленні проблем із пристроєм.

У багатьох користувачів трапляються випадки, коли смартфон починає «глючити» або працювати набагато повільніше, ніж зазвичай. І перше, що варто зробити – перезавантажити пристрій. Але зловживати цією функцією також не варто.

Про це повідомляє “Уніан”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти зазначили, що перезавантажити телефон варто тоді, коли він почав працювати повільно, і вас не влаштовує його продуктивність. Однак робити це варто не частіше ніж раз на тиждень. Краще, один раз на кілька тижнів. Це допоможе позбутися перегріву, «гальмування» системи, звільнити оперативну пам’ять та запобігти роботі енергоємних додатків у фоновому режимі.

Як правило, телефон завжди знаходиться в режимі користування або в режимі очікування. Через це деякі користувачі запитують, що краще – перезавантаження або вимикання смартфона. Насправді, особливо різниці немає, оскільки функції досить схожі за своїм алгоритмом дії.

Але відмовлятися повністю від перезавантаження гаджета теж не варто, тому що ви можете отримати проблеми з батареєю і пам’ять почне забиватися зайвими даними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.