Названо найкращі виробники бюджетних смартфонів на ринку

У нашій країні далеко не кожен може дозволити собі купити новенький флагманський смартфон з навороченими характеристиками, що вже говорити про флагмани, навіть смартфон середнього сегмента багатьом не по кишені.

Внаслідок чого люди купують собі бюджетні девайси, а їх якості часто багато хто не позаздрить. Багато виробників бюджетників роблять настільки жахливий продукт, що користуватися ним просто неможливо.

Саме тому в цій статті я вирішив розповісти вам про найкращих виробників бюджетних смартфонів на ринку. І якщо ви вибираєте бюджетний варіант, то рекомендую придивитися саме до цих брендів. Приємного читання.

Xiaomi

Я думаю все ще до того, як відкрити статтю наперед знали, що тут буде компанія Xiaomi. Тому що добірка бюджетників без Xiaomi, щось надзвичайне.

Саме хочу виділити не всю компанію Xiaomi, а саме два її підрозділи Redmi і POCO саме вони зараз випускають одні з кращих бюджетників на ринку в співвідношенні ціни і запропонованих характеристик.

Однак, хочу відзначити, що найдевайси від Redmi купувати явно не варто ви будете в більш виграшній ситуації, якщо зовсім трохи доплатите і купіть варіант по дорожче. Переплата в 3-5 тисяч, а характеристики вдвічі кращі.

Infinix

Смартфони цієї компанії з якихось причин на російському ринку обділені популярністю, я думаю це пов’язано з тим, що на російський ринок компанія прийшла не так давно і поки що не встигли розвинути маркетингову систему.

Не можу не відзначити їх шикарні бюджетники, якщо їх флагмани, звичайно, не дотягують до рівня іменитих брендів, то бюджетники можу потягатися з ким завгодно, бо за відносно маленькі гроші надають просто шикарні характеристики, яким позаздрять багато хто. Думаю, незабаром цей виробник знайде своє місце на ринку.

realme

Суббренд, що вийшов з-під крила компанії OPPO всього в 2018 році, відразу полюбився фанатами, оскільки відразу після заснування почав випускати без сумнівів круті смартфони один за одним.

Особисто я не пригадаю жодного пристрою від цієї компанії, який я можу назвати відверто поганим. Сподіваюся компанія і продовжить працювати в такому режимі, не зменшуючи обертів і продовжить радувати нас новими девайсами.

До речі хочу відзначити, що купувати їх смартфони, як власне і попередні краще на Аліекспрес, так потрібно тижнів зо два почекати, але як на мене це краще, ніж платити нашим магазинам які накручують зверху по 20-25% від вартості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.