Xiaomi випустила прошивку MIUI 14 для сотень моделей смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі смартфони, які створені та випущені будь-якими компаніями, окрім Apple, працюють під керуванням операційної системи Android. За рахунок цього вони мають широкі функціональні можливості і можуть порадувати безліччю різних інших переваг. В останні роки особливо велику популярність набули такі моделі мобільних пристроїв, які були випущені компаніями з Китаю, а одним із найбільших виробників телефонів на китайській території є компанія Xiaomi. Вона щорічно випускає десятки моделей з різних різних категорій, у тому числі інноваційних моделей зі складними корпусами і гнучкими екранами.

Компанія Xiaomi активно створює та впроваджує у свої телефони новітні передові технології з метою забезпечити їм значну конкурентну перевагу та, як наслідок, підвищити загальну привабливість в очах покупців. За останні п’ять років компанія випустила понад дві сотні моделей телефонів у різних кольорах і модифікаціях, причому деякі з моделей можна купити тільки в окремих країнах, тоді як на світовому ринку вони через різні причини недоступні. Але ось, на превеликий подив для всіх, сталося те, чого ніхто не очікував навіть і близько, тому що просто й уявити не міг, що це станеться вже зараз. Цей бренд вирішив випустити прошивку MIUI 14 для своїх мобільних пристроїв.

В даний час найактуальнішою та найсучаснішою операційною системою для телефонів Xiaomi є MIUI 13, але в середині жовтня все змінилося. Серед обмеженої кількості людей компанія почала тестувати прошивку MIUI 14, яку вона випустила. Вона заснована на платформі Android 13 і містить в собі покращений інтерфейс користувача, посилену систему захисту, розширені функціональні можливості, підвищений час автономної роботи, підтримку голосового управління і пропонує деякі інші переваги. Китайська корпорація зробила все, що було їй під силу, аби зробити свою нову прошивку для телефонів максимально привабливою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першими телефонами Xiaomi, які отримали нову прошивку, стали моделі Xiaomi 13 та 13 Pro. Вони вже в листопаді надійдуть у продаж і прямо «з коробки» працюватимуть на новій операційній системі. Відразу після їхнього релізу розпочнеться процес оновлення мобільних пристроїв китайської корпорації. Найбільш свіжі та актуальні моделі отримають оновлення у листопаді-грудні, тоді як більшість смартфонів Xiaomi оновиться до найновішої найновішої прошивки в особі MIUI 14 на початку 2023 року. В даний час китайський бренд активно допрацьовує і тестує нову операційну систему, щоб до моменту релізу вона була максимально стабільною і забезпечувала кращий користувальницький досвід серед усіх тих, які взагалі тільки можуть бути. Повний перелік смартфонів Xiaomi, які отримають апдейт, виявиться розкритим уже в найближчі кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.