Молода китайська компанія представила смартфон з камерою 200 мегапікселів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, друзі. Я думаю, всі вже звикли, що виробники смартфонів міряються кількістю мегапікселів в камерах своїх пристроїв. Тенденцію цьому поклали Xiaomi тому саме вони представили Redmi Note 7 в якому була камера на 48 Мпікс, потім пішли камери на 64 Мпікс, потім 108 Мпікс.

І ось недавно маловідома в широких колах молода китайська компанія Infinix представила свій новий флагман Infinix Zero Ultra, в якому встановлена ​​камера на цілих 200 Мпікс. Саме про нього й йтиметься у сьогоднішній статті, приємного читання.

Давайте спершу пробіжимося по всіх характеристиках цього девайсу, а камери залишимо на десерт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комплектація

У комплекті з цим пристроєм ви отримуєте силіконовий чохол, швидку зарядку та пакет документів, тобто стандартний комплект китайського смартфона

Зовнішня складова

Ззаду нас зустрічає вже звичний дизайн з квадратом в кутку в якому розташовані модулі камер. Також хочу відзначити, що задня кришка у нього не повністю гладка, а має невелику рифленість. Спереду представлений 3D вигнутий amoled дисплей на 6,8 дюймів, роздільною здатністю FullHD і точкоподібним вирізом під фронтальну камеру.

Потужність та пам’ять

Потужність хоч і не є головною перевагою Zero Ultra, але має досить пристойний рівень. Тут встановлений досить непоганий потужності процесор MediaTek Dimensity 920, що набирає в Antutu близько 710 000 балів. Що для цієї цінової категорії є більш ніж добрим результатом. По пам’яті є лише одна версія на 8/256 ГБ

Ємність акумулятора та звук

Акумулятор тут щодо середньої ємності, а саме 4500 mah, яких вистачить на день стабільної роботи, якщо не включати постійно режим 120гц.

А ось звук тут справді вражений тому що встановлені дуже гучні стереодинаміки завдяки яким звук дуже гучний і при цьому насичений.

Корисні функції та ціна

Першим з корисних функцій хочеться виділити саме мега швидку зарядку 180W, що заряджає смартфон до 100% всього за 12 хвилин. Також є сканер відбитка пальців в екрані, розпізнавання по обличчю, модуль NFC і роз’єм 3.5 мм. В даний момент все це диво можна придбати за 20-25 тисяч гривень, що цілком круто для наявних характеристик.

Камери

Тепер переходимо до найсолодшого, а саме камер. Адже саме на них будувалася вся рекламна компанія “200 Мпікс = революція у світі смартфонів”. Смартфон має основні камери 200+13+2 Мпікс та фронталку на 32 Мпікс.

Тепер головне питання. Чи найкраща ця камера, ніж на останніх флагманах конкурентів в особі останнього iPhone, Samsung, OnePlus? Очевидно, що ні. До речі цікавий факт, виробник цієї камери на 200 Мпікс саме Samsung, тому думаю їжу зрозуміло, що якби це і справді був прорив, то вони б не дозволили конкуренту першим випустити смартфон з камерою краще. Але якщо ставити питання чи крута ця камера якщо вибирати смартфон за 20 000 грн, то відповідь безсумнівно, так.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.