Samsung Galaxy S23 Ultra отримає великий акумулятор та повільну зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумуляторна батарея для флагманського смартфона Samsung Galaxy S23 Ultra пройшла сертифікацію, в результаті чого стало відомо, що вона матиме ємність 5000 мА год. Цю інформацію опублікував відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

При цьому джерело додає, Samsung Galaxy S23 Ultra підтримуватиме провідну зарядку потужністю 25 Вт. З таким акумулятором повна зарядка займатиме більше однієї години.

Варто відзначити, що сьогодні на ринку представлено безліч смартфонів з табору Android, які підтримують зарядку потужністю понад 100 Вт, а модель iQOO 10 Pro підтримує 200-ватну зарядку, яка дозволяє зарядити акумуляторну батарею ємністю 4700 мА•год від 0 до 100%. 10 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Galaxy S23 Ultra використовуватиме екран 2K+ AMOLED та флагманську однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. В основній камері буде встановлено датчик зображення роздільною здатністю 200 Мп. Це дозволить Galaxy S23 Ultra стати першим флагманом на базі Snapdragon 8 Gen 2 із такою камерою. Ice Universe раніше розкритикував керівника мобільного підрозділу Samsung за його бажання заощаджувати на флагманах.

Порівняно зі Snapdragon 8 Plus Gen 1 нова однокристальна система Snapdragon 8 Gen 2 запропонує підвищену на 20% продуктивність процесора та на 15% більшу енергоефективність. Продуктивність графічного процесора також має зрости на 20%, а продуктивність систем, пов’язаних із штучним інтелектом, збільшиться на 50%.

Цей інсайдер першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.