Очікувані новинки смартфонів 2023: ТОП-5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато людей запитують, який телефон можна буде придбати в 2023 році. Щоб зробити грамотний вибір, слід ознайомитись з очікуваними новинками.

Apple iPhone 15 Pro

Чисельність шанувальників продукції від компанії Apple досить велика. Тому багато людей чекають, коли буде представлено 15 версій Про. Не планується зміна ваги та габаритів. Але при цьому основні зміни будуть внесені в об’єм пам’яті, функціонал камери. Додатково монтуватиметься потужніший і сучасніший процесор А17.

Технічні параметри:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Розміри дисплея – 6,1 дюйми.
  • Три камери по 48 Мп.
  • Об’єм пам’яті – 6 та 8 Гб.
  • Об’єм акумулятора – близько 3 500 мАг.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Його планували представити у 2022 році. Але саме у 2023 році люди зможуть подивитися та придбати цей смартфон. Виробники планують внести певні корективи не лише у функціонал, а й у роботу камери. Для цього смартфони будуть оснащені процесором Exynos 2200, 4 нм, 2,8 ГГц. Усе це позитивно впливає роботу. Об’єм пам’яті збільшений до 12 Гб. Місткість акумуляторної батареї – 5 000 мАг. Екран AMOLED – 6,8 дюймів.

Samsung Galaxy S21 FE

Спочатку виробники припускали, що ця модель буде аналогом S21. Насправді компанія доклала максимум зусиль, щоб трохи зменшити вартість. І тому скорочено перелік доступних технічних характеристик. Наприклад, смартфон укомплектували процесором Qualcomm Snapdragon 888, 2,84 ГГц. Об’єм внутрішньої пам’яті може становити 128 чи 256 Гб. Розмір екрана – 6,4 дюйми.

Huawei Mate 50 Pro

Через те, що компанія Хуавей зіткнулася з певними обмеженнями з боку Америки, у неї виникли деякі складнощі та проблеми. І демонстрацію цієї моделі планували ще 2022 року. Але через деякі причини запуск було відкладено.

Раніше представлені моделі з цієї лінійки вирізнялися привабливим оформленням, розширеним функціоналом. Що ж до цієї моделі, то виробники планують доповнити смартфон новим чіпом Cortex-A510, розширити пам’ять до 8 Гб або до 12 Гб. Орієнтовна вага смартфона – 205 р.

Google Pixel Fold

Через стрімке поширення вірусу по планеті було відкладено випуск цієї моделі. Для того, щоб привернути увагу з боку покупців, розробники витратили увагу на те, щоб створити унікальний концепт.

За деякими даними, смартфон буде оснащений чіпом Tensor. Для підвищення ефективності роботи впроваджується процесор Snapdragon 888, який відрізняється доступністю та продуктивністю. Розмір екрану становитиме 7,6 дюймів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.