Чому Google Pixel 6a – найкращий бюджетний смартфон прямо зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів завалюють нас новими пристроями щороку. Їх настільки багато, що вибрати якийсь один неймовірно складно. Якщо мова про китайські смартфони, то тут дуже складно: у лінійки Realme сам чорт ногу зломить! Ще складніше, якщо хочеться купити недорогий смартфон з хорошим процесором , чудовою камерою і від відомого бренду – тут точно доведеться сильно переплатити. Однак у 2022 році проблему вирішено, бо Google Pixel 6a – ідеальний варіант для тих, хто доглядає смартфон на Android собі або в подарунок. Розповідаємо, чому варто купити Pixel 6a у 2022 році .

Недорогий смартфон з гарною камерою

Фішка смартфонів Google – дизайн. Всі пристрої актуальної лінійки схожі один на одного, але це велика перевага, а не недолік. Взяти хоча б відомий блок камер: у смартфонах Pixel 6 він встановлений у чорну горизонтальну вставку на задній панелі. Модулі камер Pixel 6a дещо відрізняються від тих, що встановлені в старші моделі, але лише при близькому розгляді або при яскравому світлі.

Але функціональних відмінностей майже немає: Google Pixel (навіть бюджетний) – ідеальний смартфон для любителів фотографії. Незважаючи на те, що в Pixel 6a встановили сенсори 2018 року випуску, які використовувалися ще в Pixel 3, фотографії виходять чудовими. Компанія не приховує, що робить ставку на софт та обробку, а не на начинку камер: у смартфоні ви знайдете купу налаштувань, включаючи режим зйомки нічного неба.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.