Смартфон HTC U12 представлять в новому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася нова інформація стосовно ще не представленого HTC U12. Так, девайс можуть випустити в білому кольорі з оновленим Liquid-дизайном задньої кришки. Джерела повідомляють, що мова йде про матовий білий колір. При цьому поки до кінця не зрозуміло, як HTC вдасться реалізувати матове покриття зі скла.

Дизайн Liquid Surface став нововведенням для флагманської лінійки HTC в 2017 році. У складі скла на задній панелі U11 є особливі матеріали, які дозволяють отримати ефект переливання кольорів. Тому поки до кінця не зрозуміло, що нам приготує HTC в цей раз, так як хлопці люблять експериментувати.

HTC U12 отримав кодову назву «Imagine». Його оснастять процесором Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, акумулятором на 3420 мАг, оболонкою Sense 10 під керуванням Android Oreo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також очікується 5,99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю QHD + і технологією Edge Sense, 8-Мп селф-камера, подвійною основною (12 Мп + 16 Мп), сканером відбитків пальців на задній панелі, сканером обличчя і технологія Treble для швидких оновлень.

Пустити в продаж U12 можуть вже цієї весни – швидше за все, в квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.