Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 9 розчарує покупців жахливими технічними характеристиками

Share

Анонс смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9+ вже позаду, тому до офіційної презентації флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 9 залишилося всього кілька місяців. Сьогодні, 8 березня, в мережу потрапила інформація про технічні характеристики цього мобільного пристрою, а повідомив її ресурс Slashgear, який раніше неодноразово публікував вірну інформацію про ще неанонсовані телефони задовго до їх появи на ринку.

Якщо керуватися опублікованою інформацією, то Samsung Galaxy Note 9 розчарує покупців жахливими технічними характеристиками, відносно, звичайно, своєї ціни. Смартфону приписують 6,3-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), топовим 8-ядерним процесор Exynos 9810 (Європа) або Snapdragon 845 (США або Китай), 6 ГБ оперативної і 64/256 ГБ постійної флеш-пам’яті.

Флагман Galaxy Note 9 отримає здвоєну фотокамеру з 12 Мп роздільною здатністю, однак вона виявиться ідентичною що і в нинішньому Galaxy S9 + , тобто не зміниться зовсім зовсім нічого. Єдине, що може поліпшити компанія Samsung – програмне забезпечення для роботи з фотокамерою, щоб знімки виглядали більш ефектно, однак дійсно істотного приросту в якості фотографій не дасть.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна фотокамера новинки запропонує 8 Мп, а також вона зможе похвалитися підтримкою сканера обличчя, яка працює за рахунок програмних алгоритмів в парі зі сканером райдужної оболонки ока. Акумуляторна батарея Samsung Galaxy Note 9 отримає ємністю 3300 мАг, а заряджатися вона як і раніше буде з використанням швидкої зарядки Fast Charge.

Єдиною значущою відмінністю в зовнішньому вигляді Galaxy Note 9 від торішнього Galaxy Note 8 стане сканер відбитків пальців, розташований під основною камерою, а не збоку від неї. Ніякого вбудованого в дисплей дактилоскопічного модуля в новинці не буде. Головною особливістю телефону, як і у всіх представників його модельного ряду, стане стилус S Pen, однак і він не отримає ніяких апаратних нововведень – лише програмні.

Ціна Samsung Galaxy Note 9 виявиться на $100 вищою, ніж на Galaxy S9+, а купити новий флагман південнокорейської корпорації можна буде в модифікаціях з 64 ГБ і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024