Наскільки нові iPhone 14 продуктивніші за попередників: свіжий рейтинг AnTuTu найшвидших iPhone та iPad

Команда популярного бенчмарку AnTuTu опублікувала новий щомісячний рейтинг найпродуктивніших мобільних пристроїв Apple.

За підсумками вересня стало зрозуміло, наскільки хороші смартфони в новій лінійці iPhone 14 щодо продуктивності. Як відзначають експерти AnTuTu, хоча iPhone 14 показав себе не дуже добре, iPhone 14 Pro все ж таки може похвалитися хорошими результатами завдяки SoC A16 і 6 ГБ ОЗП. 

Як ми бачимо, iPhone 14 Pro зумів зайняти 4-е місце в рейтингу, поступившись за продуктивністю планшетам Apple – iPad Pro 5 різної діагоналі та iPad Air 5 на основі SoC Apple M1. При цьому дорожчий і більший iPhone 14 Pro Max посів п’яте місце, набравши менше балів у порівнянні з iPhone 14 Pro. 

Як зауважують експерти Antutu, причина цього пов’язана з великим розміром екрану iPhone 14 Pro Max. За умови, що базова конфігурація двох моделей практично однакова, різниця у розмірі екрана дає різницю приблизно 2000 пікселів. Базова модель iPhone 14 у рейтинг AnTuTu потрапила, але лише на десяте місце. 

Минулорічні iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max посіли восьме та сьоме місця відповідно, а iPhone 13 до рейтингу не увійшов. 

Дані збиралися в період із 1 по 30 вересня 2022 року. Варто зазначити, що у таблиці вказані середні, а чи не найвищі результати, у своїй кожної моделі використовувалися результати щонайменше 1000 тестів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я