Який кнопковий телефон купити у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви думаєте, що кнопкові телефони купують виключно в поодиноких випадках, скажімо, для бабусь і дідусів, то дуже помиляєтеся — у нашій країні їхня частка серед проданих телефонів становить близько 20%. Це досить велика цифра з огляду на те, що ми живемо в епоху смартфонів. Та й кнопкові мобільники не такі й прості: Nokia регулярно влаштовує фанатам напади меланхолії, випускаючи оновлені моделі минулого, Xiaomi анонсує новий кнопковий смартфон , тому індустрія в повному порядку! Але навіщо потрібен кнопковий телефон у 2022 році? Сьогодні про це поговоримо та розберемося, який телефон краще вибрати.

Кнопковий телефон із потужною батареєю 2022

Ті, хто фанатів від телефонів у нульових, чудово знають, що телефони Philips Xenium — найживучі на ринку. І це не змінюється вже багато років! Не здивуємося, що компанія, яка пережила Siemens та багато інших брендів, переживе Apple, Xiaomi та інших техногігантів. Так що, ловіть кнопковий телефон з гарною батареєю : ємність акумулятора тут 3100 мА * год, але через невеликий дисплей витрата енергії вкрай низька, тому кнопковий Philips Xenium E590 без проблем пропрацює до 60 днів у режимі очікування.

Тобто навіть якщо користуватися ним за мінімумом, відправляючи СМС і виконуючи дзвінки, його все одно вистачить на пару тижнів. Є й корисні фішки: реверсивна зарядка, підтримка карток пам’яті і навіть камера на 2 Мп. Плеєр та FM-радіо, звичайно ж, присутні: чудовий телефон на всі випадки життя, виходить!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протиударний кнопковий телефон

Виробники давно взяли на озброєння захищені смартфони , але ми прекрасно розуміємо, що мода почалася ще з мобільників. Ось, наприклад, BQ 1842 Tank mini : має захищений корпус і, мабуть, це його перевага! Багато покупців так і пишуть, що шукали недорогий протиударний телефон, з яким нічого не буде при падінні.

З плюсів: є 2 сім-карти, підтримка карт пам’яті , потужна батарея на 1200 мА*год та радіо. Також є гучний динамік , камера та кілька вбудованих ігор. Так що, якщо шукаєте собі телефон як запасний або просто плануєте перевести дух, відмовившись від смартфона, то BQ 1842 Tank mini – те, що вам потрібно.

Кнопковий телефон з музикою

Недарма раніше згадав Nokia: компанія випускає досить посередні смартфони, але з кнопковими телефонами у неї проблем немає. У 2020 році був перевипущений музичний телефон Nokia 5310 і, знаєте, вийшов навіть кращим за оригінал! Приємний м’який корпус, клавіатура, великий екран та навіть чіп MediaTek початкового рівня.

Телефон музичний, тому підтримує карти пам’яті до 32 Гб, тому сміливо підключайте навушники та насолоджуйтесь улюбленими треками! Керувати відтворенням можна за допомогою клавіш по краях телефону. До того ж тут батарея на 1200 мА*год, тому телефону при активному використанні вистачить на день, а також камера зі спалахом – про всяк випадок. Дуже класний мобільник!

Дешевий кнопковий телефон

Кнопковий телефон Itel it2173 – один із найдешевших на ринку. Це найпростіший телефон, який існує лише для дзвінків. Ну і ще його не шкода втратити. З крутих фішок тут неймовірний час автономної роботи (на тиждень точно вистачить), а ще яскравий ліхтарик та радіо, яким можна користуватися без навушників.

Є навіть камера на 0,3 Мп, а сам телефон можна використовувати навіть як недорогий програвач – не забудьте тільки встановити карту пам’яті microSD. Завдяки підтримці 2G та вбудованому браузеру можна користуватися інтернетом через вбудований браузер, наскільки дивно це не було б. Загалом, топчик за власний кошт.

Зручний телефон для людей похилого віку

Один з найкращих телефонів для ваших батьків , бабусь та дідусів — безперечно Alcatel 2019G . Він має великі кнопки, досить великий екран плюс збільшені шрифти. На відміну від смартфонів, в Alcatel 2019G немає ні повідомлень, ні зайвих пунктів меню, які можуть спантеличити людей старшого покоління.

А ще він працює 4-5 днів за середнього використання або довше — в режимі очікування. Ваша бабуся завжди зможе без проблем зарядити його, адже у комплекті є ціла док-станція, тому телефон завжди буде на місці. Найголовніше – це наявність дуже гучного динаміка , а також можливість призначити обрані контакти на кнопки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.