У iPhone 14 Pro знайшли нову проблему. Apple її не визнає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за браком фарбування і автономністю, що знизилася, покупці смартфонів Apple поскаржилися ще на одну серйозну проблему. Вона стосується Pro-версії нових iPhone, які вкрай дивно реагують на підключення зарядного пристрою.

 під час зарядки незалежно від аксесуару (MagSafe або кабель Lightning). В інших сценаріях роботи гаджети поводяться нормально.

Інший користувач заявив , що його смартфон з прошивкою iOS 16.0.1 перезапускається кожні 10-20 хвилин – і, судячи з відгуків, з переходом на бета-версію iOS 16.0.2 або iOS 16.1 ситуація не змінюється. Деякі власники нових iPhone повідомили, що найчастіше ловили баг при рівні заряду понад 93%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Служба підтримки Apple поки не визнала проблему, відбувшись стандартними рекомендаціями на кшталт скидання з відновленням із резервної копії, відключення функції оптимізованої зарядки та видалення програми Eufy. Самі користувачі радять усім, хто зіткнувся з такою поведінкою пристрою, відключити фонове оновлення програм. Представники бренду ситуацію наразі не прокоментували.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.