Що буде ріднити Pixel 7 та iPhone 14? Новинка Google мало відрізнятиметься від попередника

Схоже, смартфони Pixel нового покоління мало відрізнятимуться від поточних моделей. Як мінімум, згідно з свіжими даними, це торкнеться молодшої моделі Pixel 7.

За даними інсайдера Йогеш Брар (Yogesh Brar), який свого часу надав вірні дані про Pixel 6, Pixel 7 якихось важливих відмінностей від попередника не отримає. У нього будуть ті ж 8 ГБ ОЗУ, ті ж 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті, та ж заснована камера з датчиками роздільною здатністю 50 і 12 Мп. Фронтальна камера буде новою, але це 11-мегапіксельний датчик Pixel 6 Pro.  

Новою буде і SoC Tensor G2, але поки всі дані вказують на те, що процесорна частина цієї платформи буде такою самою, як у поточної Tensor, тільки з трохи підвищеними частотами. Екран збереже роздільну здатність і кадрову частоту 90 Гц, але, що несподівано, стане трохи менше: 6,3 дюйми проти 6,4 дюйми. Мабуть, у Google почули користувачів і журналістів, які казали, що між Pixel 6 і Pixel 6 Pro не дуже велика різниця в розмірах, і обидва відчуваються великими. Щоправда, не факт, що зменшення екрану призведе до зменшення габаритів. 

Що стосується акумулятора, його ємність нібито складе 4700 мА год, що лише трохи більше 4614 мА год у Pixel 6.  

У результаті ситуація з Pixel 7 буде схожа на iPhone 14, коли відмінностей від попередника дуже мало, а якихось серйозних немає взагалі.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я