12 найкращих смартфонів Xiaomi — Рейтинг 2022 року

Смартфони Xiaomi давно мають велику популярність серед численних користувачів. Але незважаючи на високу популярність не всі люди знають про те, які смартфони цієї компанії є найкращими.

У цій статті ми виділили з величезного модельного ряду смартфонів Xiaomi найкращі пристрої, щоб вам було легко орієнтуватися в цьому асортименті при виборі нового смартфона.

Смартфони Xiaomi успішно конкурують із іменитими брендами, такими як Apple або Samsung , пропонуючи чудові камери, потужні процесори, якісні дисплеї та підтримку мереж нового покоління за набагато меншу вартість.

1. Xiaomi 12 Pro

Ціна: біля 35 000 грн.

Випущений у грудні минулого року Xiaomi 12 Pro є найсучаснішим смартфоном компанії на сьогоднішній день.

У смартфона елегантний дизайн із стильними вигинами та красивою обробкою задньої панелі. Він оснащений 6,73-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю QHD (1440 x 3200 пікселів), яскравістю до 1500 нит і частотою оновлення 120 Гц.

Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 останнього покоління у поєднанні з 12 Гб ОЗП забезпечує безперебійну роботу та швидку взаємодію з пристроєм.

Потрійна система камер теж вражає, особливо основний 50-мегапіксельний об’єктив Sony IMX707 , що має високу світлопропускну здатність.

50-мегапіксельний телеоб’єктив і 50-мегапіксельний надширококутний сенсор вже не такі гарні, але все ж таки непогано справляються зі складними знімками.

32-мегапіксельна селфі-камера також є високоякісним нововведенням. Єдиним недоліком смартфона є те, що його пило- та водонепроникні можливості не відповідають IP стандарту.

2. Xiaomi 12

Ціна: біля 25 999 грн.

Якщо вам потрібен компактніший смартфон, ніж Xiaomi 12 Pro , то зверніть увагу на його молодшу версію без приставки ” Pro ” – смартфон Xiaomi 12 .

Він має менший розмір екрану (6,28 дюймів), в цілому він менший і легший, але при цьому має більшу частину функціоналу і таку ж продуктивність, що і старша модель.

Основні відмінності полягають у роздільній здатності екрану (1080 x 2400 пікселів в порівнянні з набагато вищим 1440 x 3200 у Pro версії ) і в об’єктивах основної системи камер (13-мегапіксельний надширокий об’єктив і 5-мегапіксельний макрооб’єктив у порівнянні з 50- ).

Обидва смартфони працюють на одному процесорі, батареї майже ідентичні, обидва дисплеї підтримують HDR10+ та мають частоту оновлення 120 Гц. Так що, враховуючи нижчу ціну Xiaomi 12 , він може стати більш вдалим придбанням, особливо якщо ви віддаєте перевагу смартфону меншого розміру.

3. Xiaomi Mi 11 Ultra

Ціна: біля 35 000 грн.

Xiaomi Mi 11 Ultra трохи старший за Xiaomi 12 Pro і не такий потужний, але і в даний час він залишається дуже стильним і актуальним смартфоном.

Цей флагманський смартфон має гарний дизайн, чудовий розмір та вагу. Xiaomi Mi 11 Ultra оснащений 6,81-дюймовим екраном, який трохи більше, ніж у 12 Pro , він має частоту оновлення дисплея 120 Гц і роздільну здатність QHD .

12 Гб ОЗП на борту забезпечують чудову продуктивність. А система камера, що поєднує в собі 50-мегапіксельний основний сенсор, 48-мегапіксельний надширокий і 48-мегапіксельний перископічний зум просто фантастична. Селфі-камера на 20 Мп теж гарна.

Коротше кажучи, це один із найкращих камерофонів на сьогоднішній день і видатний смартфон в цілому. Єдиним потенційним недоліком є ​​значний виступ камери ззаду, який може не сподобатися тим, хто віддає перевагу тонким смартфонам.

4. Redmi Note 10 5G

Ціна: біля 7 000 грн.

Шукаєте найкращий смартфон Xiaomi за низькою ціною? Тоді ми рекомендуємо Redmi Note 10 5G . Один з найдешевших смартфонів, що має підтримку мереж 5G , який ви можете купити прямо зараз.

Він працює під керуванням Android 11 , оснащений 48-мегапіксельною камерою, пропонує до 64 Гб вбудованої пам’яті та обіцяє відмінний час автономної роботи. Все це дуже вражає у бюджетному смартфоні.

Очевидно, що вам доведеться піти на деякі компроміси через бюджетність пристрою. Таким чином, ви не знайдете тут надширококутного або телеоб’єктиву, та й для макрозйомки він також не підходить.

Але якщо ви хочете заощадити гроші та отримати добротний пристрій, Redmi Note 10 5G буде чудовим варіантом.

5. Poco X4 Pro 5G

Ціна: біля 12 000 грн.

У середньому ціновому діапазоні Poco X4 Pro 5G пропонує щось дуже близьке до флагманського класу.

Крім підтримки мереж 5G , ви отримуєте основну камеру на 108 Мп, надширокий і макро-об’єктиви, а також селфі-камеру на 16 Мп. Різних режимів зйомки тут дуже багато, включаючи короткі відео, панораму, уповільнену та інтервальну зйомки, режим довгої витримки.

З іншого боку вас порадує 6,67-дюймовий екран Poco X4 Pro 5G , який має відмінну якість у даній ціновій категорії: це AMOLED дисплей преміум-класу з частотою оновлення 120 Гц.

Акумулятора ємністю 5000 мАг має вистачити цілий день. Загалом, за співвідношенням ціни та якості цей смартфон важко перевершити.

6. Xiaomi Mi 11

Ціна: біля 25 000 грн.

Xiaomi Mi 11 великий, але виглядає преміально завдяки своєму тонкому корпусу товщиною 8,1 мм і згинанням, що звужується. Його 6,81-дюймовий екран має широке співвідношення сторін 20:9, чудову роздільну здатність QHD і пікову яскравість 1500 ниток.

Система камер оснащена основним сенсором на 108 Мп, надшироким об’єктивом на 13 Мп та сенсором на 5 Мм у поєднанні з макрооб’єктивом.

Таким чином, у Xiaomi Mi 11 немає телефото-об’єктиву, але, з іншого боку, ви можете вести відеозйомку у форматі 8K і знімати HDR -відео з роздільною здатністю до 4K.

7. Xiaomi 11T Pro

Ціна: біля 20 000 грн.

Випущений у вересні 2021 року Xiaomi 11T Pro є бюджетною версією Xiaomi Mi 11 .

Щоб досягти нижчої ціни, в ньому немає бездротової зарядки або традиційного телеоб’єктиву. Але те, що ви отримуєте, – це потужний 108-мегапіксельний модуль камери з відмінною стабілізацією зображення, підкріплений чудовим 5-мегапіксельним телемакро-об’єктивом і гідним 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом.

Xiaomi 11T Pro , що працює під керуванням Android 11, також має відмінний екран, акумулятор ємністю 5000 мАг і надшвидку зарядку, що робить його чудовим вибором у середній ціновій категорії.

8. Xiaomi Black Shark 5 Pro

Ціна: біля 32 000 грн.

Хочете смартфон, який гарний в іграх? Тоді у Xiaomi є не один смартфон, а ціла лінійка під назвою Black Shark.

І Black Shark 5 Pro – це той смартфон, який має неперевершену продуктивність, і який можна сміливо рекомендувати до покупки любителям мобільного геймінгу.

Смартфон також непогано підходить для фотографії: 108-мегапіксельна основна камера у поєднанні з 13-мегапіксельним надширококутним сенсором та 5-мегапіксельним датчиком глибини фокусування робить пристойні зображення як днем, так і вночі та підтримує HDR -відео.

Акумулятор ємністю 4650 мАг також забезпечить роботу смартфона протягом багатьох годин.

9. Redmi Note 11 Pro

Ціна: біля 12 000 грн.

Який ще смартфон Xiaomi має гарне співвідношення ціни та якості? Зверніть увагу на Redmi Note 11 Pro . За цілком доступну ціну ви отримуєте фантастичний смартфон.

Його дисплей має високу частоту оновлення 120 Гц, яскравість 700 нит, підтримку HDR та захист Gorilla Glass 5. Система камер оснащена високоякісним основним об’єктивом на 108 Мп, надширококутним об’єктивом на 8 Мп, макрооб’єктивом на 5 Мп та датчиком глибини фокусування на 2 Мп.

Час автономної роботи від батареї ємністю 5000 мАг також чудово. Все це просто неймовірно з огляду на низьку вартість Redmi Note 11 Pro.

10. Poco X3 Pro

Ціна: біля 10 000 грн.

Якщо вас цікавлять численні пропозиції бюджетного сегменту компанії Xiaomi , не проходьте повз Poco X3 Pro .

За невелику ціну ви отримуєте сучасний смартфон під керуванням останньої версії Android , 128 Гб або 256 Гб вбудованої пам’яті, ємну батарею та якісний IPS екран із частотою оновлення 120 Гц.

Модуль основної камери включає 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX 582 , 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив, 2-мегапіксельний макро-сенсор і 2-мегапіксельний датчик глибини фокусування.

Смартфон дозволяє знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 30 кадрів за секунду, а можливості 20-мегапіксельної селфі-камера просто вражають.

Коротше кажучи, якщо вам не потрібна підтримка мереж 5G і ви захоплюєтеся мобільною фотографією, Poco X3 Pro – відмінний вибір.

11. Xiaomi Mi 10T Lite

Ціна: біля 12 000 грн.

Xiaomi Mi 10T Lite – ще одне чудове бюджетне придбання. Він трохи дорожчий, ніж попередня модель у цьому списку, Poco X3 Pro , а також трохи старший, зате має підтримку мереж нового покоління 5G .

Завдяки високій роздільній здатності (2400 x 1080 пікселів) екран дуже чіткий і плавний завдяки частоті оновлення 120 Гц.

Камера оснащена модулем на 64 Мп із сенсором Sony IMX682 , а також надширококутним 8 Мп об’єктивом з полем огляду 120 градусів та датчиками макрозйомки та глибини фокусування по 2 Мп.

Разом зі стереодинаміками, IR -портом і зйомкою відео в 4K смартфон Xiaomi Mi 10T Lite є привабливим комплектом.

За загальним визнанням, Xiaomi Mi 10T Lite не виділяється ні в чому конкретному. Але якщо ви просто шукаєте хороший універсал за низькою ціною, то його однозначно варто розглянути.

12. Poco F3 5G

Ціна: біля 14 000 грн.

Випущений у березні минулого року Poco F3 5G – ще один чудовий смартфон Xiaomi за бюджетною ціною. І хоча він в цілому зіставний з іншими недорогими смартфонами Xiaomi з цього списку, він має одну особливість, яка виділяє його на тлі інших.

Незважаючи на те, що його AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц відповідає дисплею Redmi Note 10 Pro , він має більш високу продуктивність завдяки процесору Qualcomm Snapdragon 870 у поєднанні з 6 Гб або 8 Гб ОЗП, а також підтримкою мереж 5G .

Така “начинка” робить Poco F3 5G цілком придатним для використання як ігровий смартфон, який здатний добре “перетравлювати” навіть дуже вимогливі ігри.

У ньому також доступна пристойна система камер з 48-мегапіксельним основним об’єктивом, 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 5-мегапіксельним телемакро-сенсором, що робить її хорошим варіантом для макрозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.