Опубліковано зображення Black Shark 6

Наступним ігровим смартфоном Xiaomi стане Black Shark 6. Технічних характеристик поки що немає, але джерело опублікувало зображення пристрою.

На бічній межі тут багато кнопок, у тому числі висувні кнопки-курки, що характерно для ігрової моделі. Але набагато цікавіша тильна панель, точніше, блок камери. У нього неправильна форма, і насправді він складається з кількох елементів. Геймери мають оцінити такий техно-дизайн.

Основна частина блоку камери, само собою, буде віддана об’єктивам та модулям, які відповідають за зйомку. А ось, що ще в ній розміститься, незрозуміло. Вертикальний блок схожий на ґрати динаміка, горизонтальний – на сенсорну панель сканера відбитків пальців. Але поки це всього лише припущення.

Поки що немає даних про те, коли міг би відбутися дебют Balck Shark 6 та його старшого брата Black Shark 6 Pro. Найближча прем’єра – Xiaomi Civi 2, що дебютує 27 вересня. Потім чекаємо на Xiaomi 12T і Xiaomi 12T Pro, у листопаді — Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro. А новинки Black Shark можуть вийти або наприкінці поточного року, або на початку наступного.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.