Xiaomi Mi MIX 2S вперше на живому фото: подвійна камера і гірке розчарування

До офіційної презентації смартфона Xiaomi Mi MIX 2S залишилося менше трьох тижнів, тому як його офіційний анонс намічений на 27 березня 2018 року. Чим ближче ця дата, тим більше в мережу потрапляє різного роду інформації про цей мобільний пристрій. Виробник вже підтвердив його точну назву, розповів про наявність процесора Snapdragon 845 , повідав про систему штучного інтелекту AI , а також натякнув на наявність подвійної основної камери з фантастичними можливостями.

Лічені хвилини тому інсайдери виклали в соціальну мережу Weibo першу живу фотографію смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, яка проливає світло на зовнішній вигляд задньої кришки смартфона. На ній можна виявити подвійну камеру, яка за своїм зовнішнім виглядом і розташуванням повністю ідентична такій як в iPhone X. Крім здвоєної фотокамери, на тильній частині корпусу майбутньої новинки можна виявити й іншу річ – сканер відбитків пальців.

На жаль, але багато очікуючиш смартфона Xiaomi Mi MIX 2S чекає глибоке розчарування, тому як цей телефон оснащений дактилоскопічний модулем на задній кришці, а не в екрані, як раніше повідомляли деякі джерела. Говорити про абсолютну безрамковий дисплея майбутньої новинки також не доводиться, тому як на цей рахунок немає ніякої достовірної інформації.

На опублікованій фотографії видно, що Mi MIX 2S за своїми габаритами повністю ідентичний випущеної у вересні минулого року моделі Mi MIX 2. Задня кришка телефону виконана зі скла, основний каркас з металевої рамки сталевого кольору. Зараз, всередині компанії Xiaomi, новий китайський флагман відомий під кодовою назвою Polaris .

Новому мобільному пристрою приписують безліч різних особливостей і компонентів, в тому числі 6,01-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 18:9, подвійну 12 Мп основну камеру з оптичним зумом і підтримкою штучного інтелекту AI для швидкого налаштування, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті, чіп Snapdragon 845, а також акумуляторну батарею ємністю 3400 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.