Dynamic Island додадуть до смартфонів realme. Компанія просить шанувальників ділитися ідеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія realme звернулася до шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo з питанням аналога функції Dynamic Island, яка представлена ​​в iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max.

Realme підтвердила, що компанія теж може змінювати форму інтерфейсу користувача навколо отвору камери, щоб він підтримував відображення вхідних викликів, повідомлень та іншої інформації. Realme визнала цю ідею «дуже привабливою» і попросила своїх шанувальників поділитися «ідеями та пропозиціями про те, як реалізувати цю програмну функцію на пристроях realme».

Компанія просить публікувати свої ідеї у вигляді текстового опису, а також картинок чи анімацій за наявності такої можливості. Realme хоче, щоб шанувальники поділилися своїм баченням та розповіли, у чому переваги їхніх рішень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент є близько 40 сценаріїв використання Dynamic Island як у нативних програмах і функціях iOS 16, так і в сторонніх . Блогер Маркес Браунлі (MKBHD) раніше заявив, що «це буде функція, що найбільше копіюється, іншими виробниками смартфонів протягом наступних 18 місяців».

Перші користувачі iPhone 14 Pro вже встигли досить докладно ознайомитися з головним нововведенням смартфона, яким стала нова інтерактивна область Dynamic Island у районі вирізу екрану, та поділилися кумедними багами .

Mydrivers повідомляє, що повідомлення з месенджерів не підтримуватимуться в Dynamic Island і надалі. Вони з’являтимуться на екрані блокування так само, як і раніше, під вирізом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.