Xiaomi Mi MIX 2S отримав фантастичну особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче дата анонса Xiaomi Mi MIX 2S, а його презентація намічена на 27 березня, тим більше виробник розкриває інформації про цей мобільний пристрій. Сьогодні він виклав в китайську соцмережу Weibo черговий шматочок інформації про одну з особливостей майбутньої новинки – основну камеру, розташовану на задній кришці. Для цього була опублікована коротка GIF-анімація, в якій дано натяк на наявність здвоєною фотокамери в телефоні.

Зокрема, тепер від офіційного джерела відомо, що смартфон Xiaomi Mi MIX 2S отримав фантастичну особливість – подвійну основну камеру, але не просту, а незалежну. Кожен з двох модулів може використовуватися окремо, тобто обидва сенсора матимуть, імовірно, однакову роздільну здатність. Це означає, що користувачі, крім використання 2-кратного оптичного зума і ефекту розмиття заднього фону, можуть розраховувати на значне поліпшення деталізації, особливо на знімках, зроблених в умовах недостатнього освітлення.

Оскільки раніше Xiaomi розповідала про підтримку смартфоном Mi MIX 2S штучного інтелекту AI при роботі з камерою, то висновок з опублікованих сьогодні даних напрошується сам собою. Китайська корпорація має намір зробити так, щоб один фотомодуль телефону робив фотографії і записував відео, а другий цілком і повністю відповідав за розпізнавання об’єктів, настройку фокусування для різних місць зйомки, а також за інші речі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, саме за допомогою другого об’єктива смартфон Xiaomi Mi MIX 2S зможе навіть сканувати документи, використовуючи для цього стандартні можливості прошивки MIUI 9. Достовірно відомо, що цей телефон топового рівня отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц , графіку Adreno 630, модем Snapdragon X20 LTE, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті в найдорожчій модифікації, а також систему сканування особи Face ID, але працюючу, ймовірно, за рахунок програмних алгоритмів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.