Смартфони

Огляд найкращих кнопкових телефонів 2022 року за версією iTechua

Share

Як і до вибору смартфона, до покупки телефону кнопки варто підходити осмислено. У цьому класі повно пристроїв, які своїх грошей не коштують, тому без належних знань легко придбати нікудишній апарат, який принесе лише головний біль. Щоб цього не сталося, читайте наш матеріал, в якому представлено п’ять найкращих кнопочників 2022 року. 

№5 – Alcatel 1066D 

Ціна: біля 600 грн.

Просте дзвонилка, оснащена підтримкою двох сим-карт зі стабільним прийомом сигналу стільникового зв’язку в обох слотах. Телефон має мінімальний дизайн, а також досить гучний динамік, що дозволяє не пропустити вхідний виклик. Також є ліхтарик та функція запису розмов. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – DIGMA Linx A105 

Ціна: біля 500 грн.

Ще один гранично простий кнопковий апарат. Він оснащений 1.44-дюймовим дисплеєм, інформація на якому відображається великим шрифтом, а корпус виконаний із міцного пластику. Відгуки підтверджують, що після падіння навіть на тверді поверхні телефон продовжує працювати. Також власники хвалять зручну клавіатуру, компактні розміри та яскравий ліхтарик. 

№3 – F+ Ezzy 2 

Ціна: біля 900 грн.

F+ Ezzy 2 сподобається людям похилого віку. У гаджета великі клавіші, якими важко промахнутися, а також відмінний розмовний динамік, що забезпечує хорошу чутність співрозмовника. Ще одна фішка моделі – ємний акумулятор на 1400 мАг, що гарантує до тижня автономної роботи. Також є два слоти для сімок, лоток для microSD і стабільний прийом сигналу. 

№2 – Philips Xenium E580 

Ціна: біля 2000 грн.

Бестселер він Philips. Телефон має стильний корпус з металевими вставками та монструозний АКБ на 3100 мАг. За рахунок цього пристрій може прожити на одному заряді близько місяця. Є функція пауербанку. Також похвалимо девайс за 2.8-дюймовий дисплей із чітким зображенням, яскравий ліхтарик та гучний динамік. 

№1 – Nokia 8000 4G 

Ціна: біля 2500 грн.

Найкращий кнопковий телефон – Nokia 8000 4G. Девайс оснащений процесором Snapdragon 210 та працює під керуванням ОС KaiOS, що дозволяє встановлювати на пристрій такі програми як YouTube, FaceBook, WhatsApp та Google Maps. Як випливає з назви, модель має підтримку 4G, що у кнопочників зустрічається рідко. Також згадки коштує великий 2.8-дюймовий екран та стильний дизайн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024