Огляд найкращих кнопкових телефонів 2022 року за версією iTechua

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і до вибору смартфона, до покупки телефону кнопки варто підходити осмислено. У цьому класі повно пристроїв, які своїх грошей не коштують, тому без належних знань легко придбати нікудишній апарат, який принесе лише головний біль. Щоб цього не сталося, читайте наш матеріал, в якому представлено п’ять найкращих кнопочників 2022 року. 

№5 – Alcatel 1066D 

Ціна: біля 600 грн.

Просте дзвонилка, оснащена підтримкою двох сим-карт зі стабільним прийомом сигналу стільникового зв’язку в обох слотах. Телефон має мінімальний дизайн, а також досить гучний динамік, що дозволяє не пропустити вхідний виклик. Також є ліхтарик та функція запису розмов. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – DIGMA Linx A105 

Ціна: біля 500 грн.

Ще один гранично простий кнопковий апарат. Він оснащений 1.44-дюймовим дисплеєм, інформація на якому відображається великим шрифтом, а корпус виконаний із міцного пластику. Відгуки підтверджують, що після падіння навіть на тверді поверхні телефон продовжує працювати. Також власники хвалять зручну клавіатуру, компактні розміри та яскравий ліхтарик. 

№3 – F+ Ezzy 2 

Ціна: біля 900 грн.

F+ Ezzy 2 сподобається людям похилого віку. У гаджета великі клавіші, якими важко промахнутися, а також відмінний розмовний динамік, що забезпечує хорошу чутність співрозмовника. Ще одна фішка моделі – ємний акумулятор на 1400 мАг, що гарантує до тижня автономної роботи. Також є два слоти для сімок, лоток для microSD і стабільний прийом сигналу. 

№2 – Philips Xenium E580 

Ціна: біля 2000 грн.

Бестселер він Philips. Телефон має стильний корпус з металевими вставками та монструозний АКБ на 3100 мАг. За рахунок цього пристрій може прожити на одному заряді близько місяця. Є функція пауербанку. Також похвалимо девайс за 2.8-дюймовий дисплей із чітким зображенням, яскравий ліхтарик та гучний динамік. 

№1 – Nokia 8000 4G 

Ціна: біля 2500 грн.

Найкращий кнопковий телефон – Nokia 8000 4G. Девайс оснащений процесором Snapdragon 210 та працює під керуванням ОС KaiOS, що дозволяє встановлювати на пристрій такі програми як YouTube, FaceBook, WhatsApp та Google Maps. Як випливає з назви, модель має підтримку 4G, що у кнопочників зустрічається рідко. Також згадки коштує великий 2.8-дюймовий екран та стильний дизайн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.